- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
D1L1ZS
őstag
Nézegettem a rendszer alkalmazásokat (Nothing Launcher stb) , apkmirror oldalon vannak a jelenleg telepítetteknél frissebbek.
Érdemes esetleg onnan (apkmirror) kézzel frissíteni őket, vagy majd ha Play Store-ban elérhető lesz a frissebb majd onnan frissülnek.
Vagy esetleg beta teszternek jelentkezni?
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
D1L1ZS
őstag
válasz Linkin1994 #552 üzenetére
Igen DynamicSpot a neve! Legjobb ilyen DI replika szerintem.
Régóta használom, jól testreszabható nekem hasznos! Pl spotify hallgatás közben lehet léptetni számokat stb.
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
Csápájev
őstag
Na,berendeltem én is
Kár,hogy nem jár hozzá tok, nem hiszem el,hogy a gyártóknak ne érné meg belerakni 5 dollárért aztán mindenkit megkímélnének a rendelésektől.
Emag a kedvencem,van,amit két hetes határidővel szállít, kb aliexpresszről rendelik helyettem
Ez az alzás és ez a fixed szerintetek ugyanaz?
Illetve amíg rendelek aliról addig ezen a kijelzővédőn gondolkodtam még, 5 tized milliméter az eltérés a 2 és a 2a között.Jöhet bevált tok és kijelzővédő ajánlás bárhonnan!
[ Szerkesztve ]
-
muxi-muxi
senior tag
-
Bali27
addikt
Hali... Kiderült nem is a töltő xart be hanem a Nothing töltő kábel.. Se tekergetve se hajlitgatva, utaztatva stb nem volt. Egyhelyben állt és tönkrement🤣
-
muxi-muxi
senior tag
Szerencsétlen telefon nem nyerte el túlzottan a tetszésemet (mert az utóbbi időben iPhone tulaj voltam és ahhoz szoktam hozzá), szal nem sokáig tervezem a kezemben parkoltatni. Ez amolyan szükségmegoldás, annak jó, de maga az Android barokkos nekem (holott Pixel 3-4 is volt). Személy szerint még a műanyag fóliavacaknak is örülök, mert nem emelte a rendelésem árát, és szükségmegoldásnak ez is elég.
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
Csápájev
őstag
Megjött,elsőre tetszik
Mondjuk a nothing phone 2 kijelzővédője nem lett jó
Hogy lehet színessé tenni az ikonokat?
Illetve OTP-s kártyával itt is simple pluszt kell használnom,ugye? -
Csápájev
őstag
Most tesztelem majd őt, sajnos alzánál nincs raktáron 2a -ra való occón.
-
Csápájev
őstag
válasz OberMotz #567 üzenetére
Köszönöm. Jobb, biztonságosabb bármelyik a másiknál? Melyiket érdemes választani?
Sajnos ez a Tokshop -os kijelzővédő nem jó, pici,egyáltalán nem méretpontos.
Fehér a káva, jól látszik milliméterek hiányoznak mindkét oldalon.[ Szerkesztve ]
-
Csápájev
őstag
Kezdek morcos lenni ezekre a kijelzővédőkre.
Nincs valakinek bp-en elfekvőben egy,amíg megjön aliról? -
Csápájev
őstag
Azt nem találom még, hogy valahol be lehet kapcsolni, hogy a gombokat is megjelenítse? Vissza, home gomb és a harmadik?
-
Csápájev
őstag
Amit linkeltél az a sima 2-höz való,ugye? Csak tisztázás végett, nehogy valaki berendelje.
Te ezt írtad korábban. -
miqlas
őstag
válasz Csápájev #581 üzenetére
Igazad van!
Ez kell nekünk! Amúgy nem basztam el a rendelést, mert én itt rendeltem, utána láttam, hogy az Aqua-nál is van!42
-
Tomasz72
aktív tag
Mé nem emagról rendeltél....!?
Asdasdasd...Hotel Golf Seven Whiskey Bravo Foxtrott @ HG6RVA
-
-
Ryoo
senior tag
válasz Tomasz72 #585 üzenetére
Az emag egy piactér is, nem csak a saját termékeit árulja. Ahogy ez sem emag termék, ott is van, forgalmazza GEAR CITY.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
Csápájev
őstag
Ezt a kijelzővédőt esetleg próbálta valaki? Nincs egyetlen értékelése sem.
Csábító,hogy holnap már nálam lenne,de lehet inkább marad a SpigenEmagról annyit,hogy az egy piactér lett.
Árulják mindenki termékét,gondolom százalékért, jó biznisz,csak ki kell tenni a "Laci gsm" mobilját és ha megvették mindent intéz az adott bolt,ők csak leveszik a sápot.
Amit ajánlok mindenkinek,hogy nézze kitől jön a termék, keressen rá a Laci gsm értékeléseire és azt is érdemes figyelni mennyi a szállítási idő, gyakran előfordul,hogy 2 hét, azaz szerintem kb kínából rendelik meg ők neked drágábban.
Egyébként saját forgalmazású termékeikkel velem korrektek voltak.[ Szerkesztve ]
-
Tomasz72
aktív tag
válasz Csápájev #587 üzenetére
Ja ja, ismerős!
Pár éve volt feladat, PB palackos tűzhely beszerzése.
EMAG dobta a legjobb árat, forgalmazó valami kis vecsési cég.
Google, majd gyors telefon és a végén az EMAG-os árhoz képest 5k-val beljebb voltam, mert a manusnak maradt egy átalakított, de át nem vett darabja, fullos garival.
Meghozta, cseréltünk, mindenki boldog volt...Hotel Golf Seven Whiskey Bravo Foxtrott @ HG6RVA
-
Csápájev
őstag
Na,csak találtam egy problémát
A live stream programok (irl pro, streamlabs stb.) nem látják a nagylátószögű kamerát.
Supportok arra tippelnek,hogy a telefon nem engedi harmadik félnek a hozzáférést.
Ha esetleg változik a helyzet,megírom -
miqlas
őstag
válasz Csápájev #593 üzenetére
A Blackmagic sem látja, sõt a Camera2 API Probe sem látja!
A nothing.community oldalon van egy topic, ahol ezen mérgelõdünk! Amúgy a Nothing a hunyó!42
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest