Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
Aktív témák
-
Lunda2
újonc
Sziasztok!
Előre le kell szögeznem, hogy az a felhasználó vagyok aki időnként simán leragad akár többéves informatikai dolgoknál és a mostani notebookom is legalább 6 éves már, de gondoltam, hogy a jelenlévőknek még a saját nézőpontjuk szerint adott válasza is segíthetne és átbillenthetne valamelyik oldalra a mostani dillemámban:
Az említett gépen win10 fut, ami 2025 októberétől a támogatás megszűnése miatt ugye felejtős lesz, a 11 pedig már nem menne rajta sajnos. Több ok miatt is esedékes lenne amúgy az új gép, a kérdés csak az lenne, hogy érdemes-e ilyenkor megvárni a 2025-öt - amik számomra tényezők lennének ebben:- bár tudom, hogy kb. 2 évvel elavultabbnak számítana már egy idén vásárolt gép egy jövőbeli 2025-ös modellhez képest, nekem leginkább csak az számítana hogy a win11 szaladjon rajta, és az alig pár játékom pedig amúgy sem túl nagy erőforrásigényű.
- látni, ahogy repkednek az árak a notebookok terén is az erős infláció miatt, és elbizonytalanodom hogy majd 2025-ben hányszoros áron kaphatnék meg vajon egy adott elvárásokhoz köthető notebookot; korábban hiába volt egyértelmű hogy érdemes lehet kb. az utolsó pillanatig várni, most a háború és egyéb tényezők ilyenekbe is szerintem elég rosszul bekavarnak. Igen, az anyagiak is valamennyire fontos szempont.Viszont simán lehet, hogy pár hasznos érv elkerülhette a figyelmemet – nem is várnám, hogy itt bárki helyettem döntsön ebben, de ha erre vonatkozóan lenne még hasznos támpontja, előre is nagyon köszi!

Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- LEGO klub
- Robotporszívók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX G531
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest