- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
El_Diablo_
tag
válasz
Darth_Revan #3557 üzenetére
Hali!
Milyen laptopod van neked?
-
El_Diablo_
tag
Sziasztok!
Ezt nézzétek meg
Ilyen áron még nem láttam. Lehet hogy kamu hirdetés? Ha igaz lenne, már rendelném is meg, a 8800gtx sli nagyon meggyőző érv
-
El_Diablo_
tag
válasz
Darth_Revan #3441 üzenetére
Én is meglepődtem, már pár hete nézegetem az ebayt, de ilyen olcsóért csak a sima 8700M GT-vel szerelt XPS-t adták. Az USA-ban persze. Az angliai ebay-en még most is 1400£ egy 8800-as karival szerelt M1730, ami azért elég borsos ár. Nem tudom, ha angliából rendelek, akkor vám nincs rá, csak áfa, vagy áfa sincs?
Akkor az mondod, hogy ez a gép jobb vásár lenne mint a majdnem legjobb procival szerelt Dell?
EU-n belül mennyibe kerülne egy XPS M1730 8800-as karival, gyengébb procival? -
El_Diablo_
tag
Kicsit off dologról szeretnék írni, de valamelyest ide is kapcsolódik
Nézzétek meg ezt!
Nem semmi noti, nagyon jó az ára, és ilyen procival plusz az sli videókarikkal egész jó kis eredményt érhet elLehetett nemrég olvasni, hogy ezt a szériát nem támogatja tovább a Dell, és az Alienware típus fog feljönni a gamer notik piacán. Ennek reményében számíthatunk az XPS szériában árcsökkenésre
Tehát nagyon jó áron kaphatunk egy nagyon jó teszteredményekkel rendelkező laptopot -
El_Diablo_
tag
válasz
(Darkwood) #3320 üzenetére
Hát ez előbb utóbb elkerülhetetlen lesz, már csak abban reménykedhetünk hogy kompatibilisak lesznek az xp-vel
-
El_Diablo_
tag
válasz
(Darkwood) #3318 üzenetére
Nekem mondod? Fölöslegesen eszi a ramot, és nem támogat minden progit amit az xp igen. Ezért kell formatálni és XP-t rakni a vistás gépekre
De kinek mire van szüksége....
-
El_Diablo_
tag
válasz
Darth_Revan #3316 üzenetére
Na hát erre nem tudok mit mondani. Levegőt sem kapok
Egy ilyen gépért itthon 2x ennyit kérnének, ha nem többet
A procit kell csak kicserélni ebben egy izmosabbra, és 260-ból van egy 8800gts-es gép, ami nem semmi. -
El_Diablo_
tag
válasz
Darth_Revan #3314 üzenetére
Biztos az a 240? 2000$ a leg olcsóbb amit láttam, és az 160-nal szorozva 300 fölött van.
-
El_Diablo_
tag
válasz
Darth_Revan #3312 üzenetére
Hát igen, nálunk horribilis összegekért árulják a jobb notikat, ezért elsősorban én is külföldi árakat néztem. Ebayen már olyan 320e Ft körül lehet kapni az M1730-as dellt, T8300-as procival és 8700gt sli-vel, ami szerintem egész jó vétel. Élnek USA-ban unokatestvéreim, ők tudnak segíteni.
Ezt az áfás dolgot nem nagyon értem. Ha ők megveszik, és "ajándékba" küldik nekem, akkor is kellene vámot meg adót fizetni rá?
Azt hiszem várok még 1-2 hónapot a vásárlással, mert nyáron jön elvileg az új széria, ami ha jól tudom a 4 magos procikat jelenti notikba, és a kétmagosak ára lejjebb megy. Ugyan ekkorra várható az XP forgalmazásának megszüntetése, tehát csak Vistás gépeket lehet majd venni. Ez is nyom majd lefelé az áron reméélhetőleg
-
El_Diablo_
tag
válasz
Darth_Revan #3310 üzenetére
Értem. Köszi az infót.
Tudsz esetleg olyan laptopot mondani amiben már 8800-as videókari van? Amit kinéztem magamnak az egy Dell XPS M1730, 8700GT SLI videókártyákkal, de a teljesítménye ennek a két karinak közelít egy sima 8800-aséhoz.
Még nem volt laptopom, ezért nem értek annyira hozzá, de az sli-s laptopok többet fogyasztanak? Hamarabb lemerül az aksi gondolom. Ha hálózatról üzemeltetem, mennyit fogyaszthat kb? Mert az asztali gépemben egy 550-es táp van és eszik rendesen. Nem tudom mennyi áramot vehet fel, de 350-400wattot simán. ehhez képest egy laptop mennyit vehet fel?
-
El_Diablo_
tag
válasz
rumos14 #3308 üzenetére
Igen, zat tudom, de mégis egy sorendet állít fel hogy melyik alkalmasabb játékra. Vagy a 3dmark-nak nem sok köze van a játékbeli leterheléshez? Úgy értem hogy előfordulhat hogy egy kevesebb pontot kapott videókarin jobban fut egy játék mint egy olyanon ami leelőzte pontokban?
-
El_Diablo_
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a videókártyás oldalon melyik 3dmark eredményt érdemes nézni?
-
El_Diablo_
tag
-
El_Diablo_
tag
Szerintem nézd meg ezt
A Dell nagyon jó és megbízható, ezt nem fogod szervízbe hurcolászni
Ja, és az sem mellékes hogy nem 1 hanem 3 év garit kapsz rá
De nem értem minek neked 4 usb port? Elég rá 2 is, ugyanis van egy olyan találmány, hogy usb elosztó ;) nem egy nagy összeg, emiatt fölösleges más usb kiosztású notit venni.
1 giga ramot meg kapsz már 4-5 ezerért is -
El_Diablo_
tag
válasz
Darth_Revan #3064 üzenetére
Köszönöm szépen a kimerítő választ
Június-július környékére csúsztattam a vásárlást, ugyanis azt hallottam akkor nagy mértékben csökkenni fog a notik ára. Ez két dolognak köszönhető. Egyik az új széria megjelenése, a 4 magos prociké, a másik hogy a microsoft júniusban fejezi be az xp forgalmazását, ha jól hallottam.
Erről mit tudtok?
-
El_Diablo_
tag
válasz
t72killer #3062 üzenetére
Akkor a memória mérete ezek szerint kevésbé fontos, én is úgy láttam hogy minimum 256 van már ezekben a karikban. Néhol láttam hogy a gf-hoz 512 van, meg hogy 1gb-ra beővíthető...
És mi a helyzet a 8700m gt-vel? Nagyrészük ddr3-as, ha jók az értesüléseim. Ottvan még a quadro sorozat is. Olyat találtam, hogy a quadro fx1600m megegyezik a 8700 teljesítményével, csak 3d tervezőprogramokra van optimalizálva. Melyiket érdemes választani?
Az, hogy 128 vagy hogy 256 bites a memóriabusz, mennyiben befolyásolja a teljesítményt?
-
El_Diablo_
tag
Sziasztok!
Egy jó gamer noti vásárlását tervezem. Milyen videókarit ajánlotok? Visszaolvasgatva olyat találtam hogy vagy a 8600gt vagy a hd2600 amik már alkalmasak játékra. Memória méretben van különbség köztük?
Találtam egy teszteredményes oldalt is, többször is be van linkelve, azon oldal tanulsága szerint a 8800m gtx a leg jobb videókari, ami nem sli-s. Mennyibe kerül egy laptop amiben ilyen videókari van?
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest