Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonMágus
senior tag
válasz
Sz. Péter #582 üzenetére
Eh, eredetileg én is 200k-ról indultam, aztán 300-ig sikerült eljutni, hidd el, jobban megéri minőséget venni, mint kicsit később rájönni, hogy mégsem ilyet szerettél volna, mert akkor eladáskor máris buksz min. 50 rongyot egy 200k-s gépnél...
Az Asus a 35. hsz-ben van a belinkelt topicban.
Igazad van, a gari nagyon fontos, főleg fafejű kishazánkban, ahol bizony sok embernek okozott már gondot az uniós gari érvényesítése (majd csak belejövünk)
Egyébként én is egy Asust néztem ki elsőre, sajnos nem jött össze a vásárlás, de nem bántam meg, mert nagyon elégedett vagyok a mostani gépemmel, és bizony sok sörről lemaradtam a nyáron a 100k-s különbség miatt, de aszondomm megérte...
Ahoj -
SimonMágus
senior tag
válasz
Sz. Péter #578 üzenetére
Ha mindenképp Asust szeretnél, ajánlom kukkants be ide Bővebben: link, nézd meg az M6000-est, nem rossz ajánlat, és már csak egy keveset kellene hozzátenni...
Illetve itt van még ez is Bővebben: link, az Asus A6Q00k csak 195k, 6200-as 256Mb-os GefGO-val!
Ahoj, SM
[Szerkesztve] -
SimonMágus
senior tag
válasz
Sz. Péter #578 üzenetére
Szia,
nem volt hülye a kérdés, most már vannak olyan notik, amelyekben lehetőség van vidkari cserére (pl. lent), egyenlőre még nem láttam ilyen kareszt, de valszeg horror áron fognak kijönni, főleg ha szervízben akarod garivesztés nélkül cseréltetni, illetve a növekvő teljesítménnyel járó valószínűsíthetően magasabb hőleadás nem biztos, hogy jót tesz a notinak.
Üdv:
SM
(Ezek szerint kb 200k-t szánsz notira?) -
SimonMágus
senior tag
Ma felraktam külön partícióra a 64 bites Winfost, aztán jött némi tesztelgetés, és lőn: uolyan beállításokkal azonos verziószámú catalyst között 3dmark03-ban 1xx pont különbség (2-2 teszt). Ez persze nem egy ''hű de atomgyors lett a karim'' változás, gondoltam érdekesség gyanánt leírom...
Egy gondom akadt, a RadLinkert az E partíción (itt fut a 64 bit) telepítve nem ajánlja fel az E-re való telepítést, hanem alapból feldobja a C-re, ami nem is lenne gond, de nem jelentkezik mint új progi a 64 bit alatt, mintha nem telepítettem voln...valakinek van erre tippje, vagy próbálkozzak más karicibáló progival?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest