Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ho_johnny

csendes tag

Sziasztok!

Hosszas keresgélés után 2 notebook között kellene választanom. A gép főleg otthoni felhasználásra kellene hetente 1x utaztatnám vidékre.
    Leginkább internetezésre használnám, ritkán játszanék, AutoCadeznék, fényképet szerkesztenék.
    Azt szeretnám, ha már veszek, akkor az legyen az adott pénzért a lehető legjobb választás.

Eredetileg 160ezer forint volt a keret, akkor úgy gondoltam, hogy ennyi pénzért a legjobb az
    ASUS F3TC-Ap072, AMD Turion64 MK38, 2.2 GHz, 2x 512 kB L2 cache, nVidia GeForce GO7300 integrált
    Mostanra viszont nagyon megtetszett a
    DELL Inspiron 6400-57 Intel Core Duo T2130 (1,6GHz/533MHz/1MB L2 ), ATI Radeon x1400, ami 200ezer forint

Szóval arra lennék kiváncsi, hogy megéri-e nekem a DELL azt a 40ezer forint többletet? A notebookcheck.neten néztem a procik és a VGAk közti különbségeket, de az nem elég konkrét számomra, mert a két videókártyát nem ezekben a gépekben tesztelték.
    Azt szeretném tudni, hogy ez a két gép hogy viszonyul egymáshoz (nem az alkatrészek külön-külön). Ezt leginkább az tudná megmondani, aki már használta mindkettőt; remélem, akad ilyen ember!

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv! ho_johnny

Új hozzászólás Aktív témák