- Yettel topik
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
Na, megjött a biztonsági zár. 18960 ft volt a végösszeg megközelitöleg 4 hét alatt hozták meg. Nagyon masszis a kébel, kb 8 mm vastag, fémes köpeny, felette müanyag átlátszó burkolattal. Elég nehéz kábel, nem túl hosszú. A kulcsok viszonylag nagyok, 7 centi hosszuak, a müanyag résznél majdnem két centi szélesek, és nagyon könnyűek. Két kulccsal szálltották, közös karikával. A kábelen van feltekerést könnyitö krokodilfoghoz hasonló müanyag, ami nem engedi a felcsévélt kábelt széttekerődni, stabilan fogja. A bumszli vég elég súlyos és nagy, nagyon sok benne az anyag, de ez a termék egészéről elmondható. A zár csak bezárt állapotban tárolható, nyitott állapotban nem lehet kivenni belőlük a kulcsot (sztem nehogy a kedves felhasználó véletlenül ''nyitva'' zárja be). Hát kb ennyi végülis ennél a puding próbája az evés, ha egyátalán lesz rá lopáski kisérlet, de kinézetre, fogásra, érzésre nagyon massziv, szerintem elöbb törik szét a notebook, mint a zár maga. Akit érdekel, hogy néz ki élőben, szóljon, és küldök képet, gondolom ilyen még nem sok mindenkinek van.
-
yash
senior tag
Na, megjött a nem hengeres kulcsú Kensingtonom. Leírjam majd milyen? Már csak be kell ugrnaom érte a boltba
VÉÉGRE! Azt hittem már ide sem ér. Kiváncsi vagyok milyen lesz!
-
yash
senior tag
válasz
macilaci78 #35 üzenetére
Ezt a biztosítós dolgot nem értem... tárgyi biztosításra gondolsz? NEked van iylen? MEnnyibe kerül kb? Mert ha egyszeri díjas meggondolandó, de ha folyamatos az már nem oylan izgi!
-
yash
senior tag
kb 12ezer lenne a kinti, áfa mentes ár. ezt mire behozzák, áfát raknak rá, meg két lépcsőnyi haszon, kijön az az összeg, amit mondtam. nem akarok webshopokkal szórakozni, legalábbis nem külföldiekkel, én az előre átutalástól nagyon félek ;-)
-
yash
senior tag
Hát, azt csakis a HRP-től kérhetsz (ő a nagyker), ők adják meg azokat a címeket a környékeden, ahol esetelg lehet kapni (nekem az összesen 7 cég közül egyetlenegy mondta, hogy oké hoznak, biztosan sok a macera vele), szóval ha a HRP-től kérsz a környékeden cmiet, akkor neked is még a piramis alsó két lépcsőfokát végig kell járnod
De ha ennek ellenére érdekel, Náluk érdeklődhetsz: www.hrp.hu (Akinek irhatsz, hogy a környékeden hol találsz oylan boltot, ahol esetleg kérdezősködhetsz: baranyosi@hrp.hu)
-
yash
senior tag
Na, nekem sikerült találni egy magyar céget, ahol meg is rendeltem a Kensington Microsaver DS zárat, a nem hagyományos henger alakú kulcslyukast. Székesfehérváron a Vigvári Rendszerháznál lehet kapni (átmentem e-mailokkal a kensingtonon, hrp-n át mindenfelé, kemény munka volt), azaz rendelni ilyet, 18960 ft az ára, és 4 hetes szállitási idővel hozzák be külföldről (mivel nálunk persze az ujdonság nincs raktáron).
Tehát nem kell félni többé a WC papir hengerrel noti zárakat kinyitogató bácsiktól (vagy néniktől)
Akit bővebben érdekel a termék, itt megtalálja: [link] -
yash
senior tag
Jó hírem van mindenkinek, úgy néz ki nálunk is kapható a boltokban a Kensington Microsaver DS biztonsági zár, ezt magától a Kensington Magyarország kereskedelmi igazgatójától tudom... írtam levelet a kapcsolatainak, hogy kinél, hol és mennyiért lehet beszerezni a Microsaver DS-t. Most várom a válaszokat, ha tudok valami, leírom ide!
Aki nem tudná mi az a Mirosaver DS, ez a Kensington legújabb biztonsági zárja, és nem lehet kinyitni egy WC papir gurigávalLink: [link]
[Szerkesztve] -
yash
senior tag
válasz
#18379748 #21 üzenetére
Sztem írj eg levelet a notebook.hu-nak, hogy na akkor hogyisvanez a zár doog, engem is érdekelne... Amúgy nem látom, hogy hova lehetne rákötni a fémkábelt is... mert az oké, hogy visít, de azért ne csak visítson, jó lenne lezárva is tartani egyben! Én is inkább a mozgatásérékelő alternativára tippelek... semmi értelme nem lenne a mozgásérzékelésnek, hiszen akkor már a notebook-tól való eltávolodáskor is beriasztana, meg mikor mész, hogy kioldjad... szerintem mozgatásérzékelő akart az lenni, de a tapasztalatokat szivesen várjuk tőled!
-
yash
senior tag
úgy sem tudják tőled elkötni, ha nem veszed meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Fujifilm X
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Napelem
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen2 16" 4K+ OLED Ryzen 7 PRO 7840U 64GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged