Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Orbi_
aktív tag
válasz
Szipoly #6687 üzenetére
Köszi szépen az alátámasztást! :-)
Sajna hiába guglizok, semmi érdemleges információt nem találok, ezért írtam már ide is.
A proci sajnos nem egy olcsó mulatság, ezért sajnos nem akarok csak úgy nekiesni, hogy vagy-vagy. Utána mit csinálnék vele?
De lehet, hogy aztán elkeseredésemben az lesz... -
_Orbi_
aktív tag
Sziasztok!
A HP laptop/notebook topicból irányitottak át ide hozzátok, hogy ti majd talán tudtok segíteni :-)
Egy kérdésem, amire sehol sem találtam eddig választ (talán majd itt valakitől)!
Van nekem egy HP Pavilion G6-1006SH nevezetű masinám, amiben egy P360-as AMD proci van.
Kicsit szűkösnek találom már egy ideje és most eljutottam oda, hogy kellene egy kicsit combositani.
Tehát a kérdés a következő:Ha beleteszek egy Phenom II N970-es procit ebbe a gépbe, akkor az működni fog? Tudtommal gyárilag is volt ilyen procival, de erre nem esküdnék meg.
Előre is köszi a segitséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest