- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batyuska100
senior tag
válasz
ZoliMacska #14877 üzenetére
Szerinted 7 év elteltével még mindig megvan neki?
-
batyuska100
senior tag
válasz
batyuska100 #14829 üzenetére
Na, most vettem észre, hogy összekavartam az #1-ben a választ. Azt akartam írni, hogy még a Sata1-es csatlakozóval is gyorsabb lesz mint egy hdd.
Sajnos már nem tudom szerkeszteni.
-
batyuska100
senior tag
-
batyuska100
senior tag
Hali!
Nagypapámnak van egy RM Nbook 100 laptopja, ami eléggé lassú Win7-el is. Az lenne vele a fő probléma, hogy jelenleg 1.5GB ram van benne, 2GB-tal nem hajlandó elindulni, igaz, hogy ugyan olyan modulokkal még nem próbáltam. Mi okozhatja ezt? Azt, hogy nem támogatja, azt kilőném, mert külföldi oldalakon már láttam működni 2GB-tal. Veszek bele egy kicsi ssd-t is, 1-2 hét múlva fogok tudni csak a laptophoz hozzáférni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- iPhone topik
- Jogász topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest