- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
addikt
válasz
Thunderzolee #10856 üzenetére
Hát elképzelhető, mert hely az van benne bőven, de a nálam lévő notiban a 2. linken lévő hűtő van...
-
tkesy
addikt
válasz
Thunderzolee #10852 üzenetére
Köszi a segítséget
A ventinél a takarítás meg az olajozás megvolt, de ennek ellenére traktorhangja van + remeg tőle a gép, ebből gondoltam, hogymár nem sokáig húzza...
-
tkesy
addikt
Van nálam egy Gateway M-6750-es laptop, és az volt a tulaj egyik kérdése, hogy lehet-e némileg fejleszteni. Jelenleg egy T5450-es proci van benne meg 2+1 GB DDR2 667-es ram.
Az én kérdésem ez lenne, hogyha szeretnék bele erősebb procit, (első körben vagy egy T7700-ra vagy egy T9550-re gondoltam) egyrészt mi az amit lekezel a lap, illetve kell-e rammot cserélni hozzá? (asszinkron üzemmódot mennyire tudja kezeleni az alaplap, mert ahogy néztem 4 GB DDR2-800 ram az 9-10k, és ram+cpu+hűtés csere költsége az már valószínűleg meghaladja a keretet)A másik kérdés a hűtéssel kapcsolatos, (a hűtőventilátor haldoklik), hogy az e-bay-en kívül van-e olyan oldal / áruház ahol érdemes utánanézni, mert ez a márka főként az Államokban van jelen.
Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest