- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakka
tag
Sziasztok!
Egy MSI CR500 as laptopba, jelenleg Intel® Celeron® Dual Core T3100 1.9 GH proci van benne 800 Fsb vel, a videó kártya nvidia, s szeretnék egy P8600 proci belerakni.
Elvileg kompatibilis is lehet, de érdekelne, hogy valakinek van e valamilyen tapasztalata egy ehhez hasonló cserével, vagy esetleg pont egy P8600 proci ra cserélésével kapcsolatban?Üdvözlettel:
Viktor -
Sakka
tag
válasz
Thunderzolee #9183 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
P8600-os akkor belemenne ebbe az MSI laptopba, lekezeli, elindul? Mert akkor máris körbenézek a procinak!
A linkelt infóban: [link] Elméletileg írnak sok procit.Igen, néztem azóta, a videó nem cserélhető, marad.
-
Sakka
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Egy MSI CR 500-as noti, amibe Intel Celeron M900 (2,2 GHz, 800 MHz, 1 MB) van, vajon a procit mire lehetne cserélni, ami core2 duó-s és jobb lenne?
Ajánlottak nekem T 4 xxx es szériát, hogy az belemegy, de igazából az nem sokat dobna rajta. Tehát nem érné meg talán.
Illetve ha szét kapom, kell oda figyelni ennél, valami nagyon fontos dologra? Értem ez alatt a hűtő csövet, ha leszedem...Esetleg a grafikus csip cserélhető is ezen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged