- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soybex
őstag
Tn paneles Asus laptopba lehet Ips-t rakni illetve találni vajon?
-
Soybex
őstag
válasz
polgi803 #9744 üzenetére
Szia.
Hülyén hangzik de a ram bővítés is megoldás lehet. Nekem is 4gb-om volt , de most 8gb van , és ezálltal fps + tapasztalható olyan játékoknál is , amelyikek nem is igénylik a 4gb ot se. Mivel a ram a procira hat (ha dedikált vga-d van. Az SSD is sokat segíthet ,de a procit próbáld húzni hátha.
-
Soybex
őstag
Na megvolt a ram update 8gb-ra és nagyon megvagyok elégedve
Konkrétan 15fps-em volt 4gb-rammal Far cry 3-ban most meg 54 szóval megérte -
Soybex
őstag
Oké , hétfőn szerintem veszek ramot akkor , bár sok helyen olvastam hogy mivel dedikált a vga ezért a ramból vesz el, szóval lehet hogy jobb lesz. Pasztázás kicsit necces nekem , lehet hogy egy szerviz lesz belőle ha továbbra is rosszalkodik
-
Soybex
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy van egy ASUS K55N-SX009H-n laptopom. Nos , jelenleg 4gb rammal rendelkezik , és gondolkozok +4gb ramon még . Mennyivel lenne élvezhetőbb a játékra?
Ez az egyik kérdésem
Másik : Mostanában elkezdett rosszalkodni a laptop, lehet azért mert megjött a jó idő... szóval naponta 1x kikapcsol valamiért. Előtte sosem csinálta, viszont eléggé melegnek érzem. Ergo mivel lehet lehetne ki fújni? ( porszívó nem volt hatásos)
Köszi a válaszokat előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest