- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
donbig
tag
válasz
Rigormortiis #15457 üzenetére
Ahogy Pyttawrx írta, legjobb,ha pont ugyan ilyen Hynix ramot veszel, ami még számít az a CL érték, - itt,ha igaz 17- akkor biztos, hogy jól fog működni dual channelben, ami valamennyi sebességnövekedést jelent. Ha kezeli a slot a nagyobbat lehet 8GB, és akkor ezt eladod, de ha találsz ilyen ramot szerintem kár bonyolítani.
-
donbig
tag
válasz
Rigormortiis #15446 üzenetére
[link] Itt elég korrekten leírják, de az első lépés sztem tisztázni, van-e plusz slot az alaplapon, vagy ami van, kezeli-e a nagyobbat.
-
donbig
tag
válasz
Rigormortiis #15443 üzenetére
Például CPU-Z -vel. Nem kell telepíteni. Annál, hogy DDR4 több info kell majd a bővítéshez, ebből az időzítéstől kezdve sok minden adat kinyerhető.
-
donbig
tag
válasz
Thunderzolee #15188 üzenetére
Igen, ez már tényleg kínlódás....Köszönöm a segítséget!
-
donbig
tag
Thunderzolee és ricsi99 - köszönöm a segítséget, egy-két évig így el tudom húzni a cserét, ez most nem egy szerencsés időszak vásárlásra. A dvd-t sikerült megnéznem, elvileg 9mm.
-
donbig
tag
Üdv! Acer E51-381S -t fejleszteném vásárlás helyett. Főleg internet, zenehallgatás, ritkán filmnézésre, szövegszerkesztésre használom. Plusz 4 GB ram (jelenleg 4GB) és ssd menne a hdd helyére, a hdd pedig az optikai meghajtó helyére. Mennyire szűk keresztmetszet itt az i35005U proci ? Illetve , hogyan tudom megnézni CD ROM fizikai méreteit - külső, USB házat vennék hozzá. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest