- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
donbig
tag
válasz
Rigormortiis #15457 üzenetére
Ahogy Pyttawrx írta, legjobb,ha pont ugyan ilyen Hynix ramot veszel, ami még számít az a CL érték, - itt,ha igaz 17- akkor biztos, hogy jól fog működni dual channelben, ami valamennyi sebességnövekedést jelent. Ha kezeli a slot a nagyobbat lehet 8GB, és akkor ezt eladod, de ha találsz ilyen ramot szerintem kár bonyolítani.
-
donbig
tag
válasz
Rigormortiis #15446 üzenetére
[link] Itt elég korrekten leírják, de az első lépés sztem tisztázni, van-e plusz slot az alaplapon, vagy ami van, kezeli-e a nagyobbat.
-
donbig
tag
válasz
Rigormortiis #15443 üzenetére
Például CPU-Z -vel. Nem kell telepíteni. Annál, hogy DDR4 több info kell majd a bővítéshez, ebből az időzítéstől kezdve sok minden adat kinyerhető.
-
donbig
tag
válasz
Thunderzolee #15188 üzenetére
Igen, ez már tényleg kínlódás....Köszönöm a segítséget!
-
donbig
tag
Thunderzolee és ricsi99 - köszönöm a segítséget, egy-két évig így el tudom húzni a cserét, ez most nem egy szerencsés időszak vásárlásra. A dvd-t sikerült megnéznem, elvileg 9mm.
-
donbig
tag
Üdv! Acer E51-381S -t fejleszteném vásárlás helyett. Főleg internet, zenehallgatás, ritkán filmnézésre, szövegszerkesztésre használom. Plusz 4 GB ram (jelenleg 4GB) és ssd menne a hdd helyére, a hdd pedig az optikai meghajtó helyére. Mennyire szűk keresztmetszet itt az i35005U proci ? Illetve , hogyan tudom megnézni CD ROM fizikai méreteit - külső, USB házat vennék hozzá. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged