- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
No megoldódott a problémám. A probléma annyi volt, hogy amit először vettem, az nem akart együtt működni a másik memóriával (se a régivel, sem az újjal), de viszont amit utoljára vettem, az tökéletesen működik. Így a "hibás" memóriát visszavittem (azaz most a régi, és az új memória van a gépben, különböző a gyártó (Samsung, Kingmax)). Mai napon viszont egy kis ráfizetéssel ugyan, de vettem egy Kensington notebook zárat, amit haza felé kipróbáltam az egyik BKV buszon. Működőképes.
-
Üdv mindenkinek!
Van egy laptopom (Acer Aspire 5732Z), amiben eddig 2 GB memória volt benne. Szombaton vettem még 2 GB DDR3-as memóriakártyát, így 4 GB volt a gépben. Igen ám, csak hogy így fagyogatott és kéket halt a Windows, a memtest pedig a 2. nekifutásra írta ki a hibákat (az érdekesség az volt benne, hogy akárhogyan helyeztem bele a kártyákat, mindig ~2300MB, nál írta ki a hibákat). De külön-külön berakva tökéletes, hibamentesek voltak az alkatrészek. Ezt annak tudtam be, hogy különböző volt a gyártójuk (alapból Samsung volt benne, és mellé beraktam egy Kingmax-ot), ezért elmentem, és vettem még egy ugyanilyen memóriát, szintén 2 GB-os volt, de a 2 újonan vásárolt memóriákkal szintén hibázott, de külön-külön nagyon jól megy (pedig már mindenben azonosak voltak). A kérdésem az, hogy ez alaplaphiba? Mert akkor még gyorsan elviszem a szervizbe (11 hónapja vettem).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Update 10.10. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest