Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- iOS alkalmazások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darks!de
csendes tag
hy!!!
olyan kérdésem lenne hogy egy MSI gx701x típusú laposom van és a processzor ventijéből letört egy lapát és kérdésem a következő lehet csak külön ez a ventilátort cserélni vagy komplett hűtő kell???
Illetve én nézegettem hűtőt hozzá de nem találtam / más msi vagy más márkájú laptopoknak a hűtője ide jó lehet ???? ha találtok vmi hűtőt vagy vmi infot tudnátok mondani azt megköszönném
-
Darks!de
csendes tag
Sziasztok!!!!
a Laposomban a processzoron lévő venti lapátok közül letört egy és azt szeretném megkérdezni hogy sztetek lehet e külön venni ventilátort rá vagy komplett proci hűtő kell-e??? meg ezt hol tudnam beszerezni stb segítségeteket előre is köszönöm!!!!lapos: msi gx701x-90
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx