- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Külföldi SIM-ek itthon
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rollee
aktív tag
Sziasztok!
A Toshiba Satellite Pro L300-as laptopomban betort az LCD panel.
Van nekem itthon egy Acer 1360-as laptop LCD-m aminek meretre es felbontasban is megegyezik.
A gyarto is ugyanaz(Samsung) csak a tipusszam mas.
Kulfoldi LCD-s bolt oldalan rakerestem laptop tipus szerint es mindkettore teljesen ugyanolyan panelt dobott ki, csak a product id# volt mas.Szerintetek radughatom az LCD panelt hogy mukodik-e vele?
Elronthatok a laptopon ezzel valamit, pl az invertert?Aki tud segitsen legyen szives, megkoszonom!!!
Rollee
-
Rollee
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy problemam az Acer TravelMate 4100-as laptopommal.
Mint utolag kiderult a toltom meghulyult es ossze-vissza adta az aramot a gepnek.
Ez ugy derult ki, hogy az egyik bekapcsolas utan nagyon halvanyan mutatta a kepet az LCD.
Utannaolvastam par forumon(angol) es azt irtak hogy vagy a hattervilagitasa romlott el az LCD-nek, vagy az inverter elotte.
Van egy alaplaphibas Acer Aspire laptopom es annak az LCD-jet rakotottem, de ugyan ugy nagyon halvany kepet kaptam. Az inverter nem tudtam lecserelni mert mas a csatlakozoja ezert gondolom, hogy az lesz a bunos.
Atfutottam(kereso) ezt a forumot is es olvastam, hogy az inverter elott van az alaplapon egy "lvds áramkör" amivel meg baj lehet.
Az okoszhat ilyen problemat, esetleg cserelheto hazilag?
Vagy megrendelhetem az invertert es jo lesz ujra a laptop?Rollee
-
Rollee
aktív tag
Hali mindenki!
Szeretnék venni egy régi laptopot, de nemtudom, hogy a benne lévő 6 Gb-os HDD-t ki tudom-e cserélni nagyobb méretű laptop Hdd-re?
Vagyis azok a régi hdd-k is 2.5"-ak?
Segítségeteket előre is kössz!Üdv : Rollee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Sweet.tv - internetes TV
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Próba
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest