- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rollee
aktív tag
Sziasztok!
A Toshiba Satellite Pro L300-as laptopomban betort az LCD panel.
Van nekem itthon egy Acer 1360-as laptop LCD-m aminek meretre es felbontasban is megegyezik.
A gyarto is ugyanaz(Samsung) csak a tipusszam mas.
Kulfoldi LCD-s bolt oldalan rakerestem laptop tipus szerint es mindkettore teljesen ugyanolyan panelt dobott ki, csak a product id# volt mas.Szerintetek radughatom az LCD panelt hogy mukodik-e vele?
Elronthatok a laptopon ezzel valamit, pl az invertert?Aki tud segitsen legyen szives, megkoszonom!!!
Rollee
-
Rollee
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy problemam az Acer TravelMate 4100-as laptopommal.
Mint utolag kiderult a toltom meghulyult es ossze-vissza adta az aramot a gepnek.
Ez ugy derult ki, hogy az egyik bekapcsolas utan nagyon halvanyan mutatta a kepet az LCD.
Utannaolvastam par forumon(angol) es azt irtak hogy vagy a hattervilagitasa romlott el az LCD-nek, vagy az inverter elotte.
Van egy alaplaphibas Acer Aspire laptopom es annak az LCD-jet rakotottem, de ugyan ugy nagyon halvany kepet kaptam. Az inverter nem tudtam lecserelni mert mas a csatlakozoja ezert gondolom, hogy az lesz a bunos.
Atfutottam(kereso) ezt a forumot is es olvastam, hogy az inverter elott van az alaplapon egy "lvds áramkör" amivel meg baj lehet.
Az okoszhat ilyen problemat, esetleg cserelheto hazilag?
Vagy megrendelhetem az invertert es jo lesz ujra a laptop?Rollee
-
Rollee
aktív tag
Hali mindenki!
Szeretnék venni egy régi laptopot, de nemtudom, hogy a benne lévő 6 Gb-os HDD-t ki tudom-e cserélni nagyobb méretű laptop Hdd-re?
Vagyis azok a régi hdd-k is 2.5"-ak?
Segítségeteket előre is kössz!Üdv : Rollee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged