Új hozzászólás Aktív témák
-
patesz
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!
RAM bővítés történt a laptopomban és gondoltam egy Memtest lefutattása ajánlott lehet.
Nem hibaként de egy ilyen megjegyzést kaptam:RAM may be vulnerable to high frequency row hammer bit flips.
Ez pontosan mit jelent?
(Sajnos a nagyon alap angol nyelvtudásom nem segített az angol oldalak tartalmának megértésében...)
2X 8 GB 1600 Mhz Kingston kártyákról van szó.Előre is köszönöm a segítséget.
-
patesz
csendes tag
válasz
Thunderzolee #12225 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
Én is sokat keresgéltem már és én sem találtam semmi értékelhető információt.
És pont ez is bajom. Nincs semmi biztos infó, így először mielőtt beruházok, kellene találnom egy ilyen procit vagy valami megoldást hogy megpróbálhassam.Viszont amit leírtál az hasznos!
Köszönöm! -
patesz
csendes tag
Üdvözlök Mindenki!
Van egy Asus K73SV(-TY325D) típusú laptopom.
Ezt a gépet asus hivatalos oldala szerint [link] 3 különböző processzorral gyártották.
Nekem a középső verzió az "Intel® Core™ i5 2410M Processor" van a gépemben.Van lehetőségem a legerősebbre "Intel® Core™ i7 2630QM Processor" való cserére?
Illetve, amennyiben ez megoldható nem merülhet-e fel hűtési vagy egyéb probléma?Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged