Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
gybazsi
senior tag
válasz
eketomy
üzenetére
Köszi a választ!

Én is gondoltam h szét kéne szedni előtte, csak próbáltam elkerülni, mert elég körülményes, és nem igazán akartam többször is végigjátszani. De akkor muszáj lesz. A forrasztást meg azért remélhetőleg meg tudom oldani, elvégre idén végzek elektronikai technikusként.
-
gybazsi
senior tag
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy van egy Acer Aspire 5536G Notebookom, aminek a 3,5mm-es hangkimenete egybe van építve egy S/PDIF kimenettel. Namost ez a jack csatlakozó csak akkor érintkezik rendesen, ha a bemenő kábelt megfeszítem a gép eleje felé. Ezzel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy tudja-e valaki, hogy hol lehet ilyen csatlakozót beszerezni (feltéve hogy nem 80 millió különböző kialakítású létezik belőle). A segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt / Bontott Laptop kijelzők
- Dell WD19S USB-C Dokkoló állomás K20A001,180W Adapterrel,számla,garancia!10+ db
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- 10 db DELL K17A dokoló - USB C - Nagyobb tétel rendelhető
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx