- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gybazsi
senior tag
válasz
eketomy #5526 üzenetére
Köszi a választ!
Én is gondoltam h szét kéne szedni előtte, csak próbáltam elkerülni, mert elég körülményes, és nem igazán akartam többször is végigjátszani. De akkor muszáj lesz. A forrasztást meg azért remélhetőleg meg tudom oldani, elvégre idén végzek elektronikai technikusként. -
gybazsi
senior tag
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy van egy Acer Aspire 5536G Notebookom, aminek a 3,5mm-es hangkimenete egybe van építve egy S/PDIF kimenettel. Namost ez a jack csatlakozó csak akkor érintkezik rendesen, ha a bemenő kábelt megfeszítem a gép eleje felé. Ezzel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy tudja-e valaki, hogy hol lehet ilyen csatlakozót beszerezni (feltéve hogy nem 80 millió különböző kialakítású létezik belőle). A segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest