Hirdetés
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Laptop típusa
943GML az oldal szerint.A wifit én se értettem,ezért kérdeztem rá.Lehetséges,hogy valaki valamikor még kivette,esetleg kiesett a csatlakozóból és valahova "elbújt" a gépen belül. Utóbbi nem valószínű,tehát keresnem kellene másik wifit a gépbe.
150N-es bőven elég lenne neki,szóval azt keresek majd bele. -
Sziasztok! a kérdésem ismét az Advent 7113 notebook felé fog terelődni...1db 1GB-os 533mhz-s (CL4) memória van benne,de ugyanilyen típust eddig még nem találtam. CL%-ös 677mhz-s memókból viszont van egy pár. Ugyanúgy fog működni,mint a gépeknél,tehát 533mhz-re lecsökkenti a ram sebeségét?(Ilyenor a CL-t is visszaveszi CL4-re?)
Valamint ebben egy G-s wifi kari van,jó lenne N-esre cserélni a nagyobb adatátvitel miatt. Ez a dolog megoldható,ha igen kell biost frissítenem? Valamint szétszedéskorészrevettem,hogy csak a fekete wifi kábel van bedugva a wifikártyára,a fehér hiányzik(a helye a karin viszont megvan). Szükséges az,szerezzek be olyan kábelt?
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ezzel teljesen egyetèrtek,köszönöm a segítsèget! Majd jelentkezem, hogy hogy alakult az upgrade

-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
A rajzok alapján és leírás alapján pont ez az. Találtam egy angol fórumot,ahol T5xxx procit raktak bele,neki tökéletesen ment.
A fogyasztással nem lesz baj? a Celeron 29W-ot isz azthiszem,míg ezek a kétmagosok valószínüleg többet.Gondolom ebből kifolyólag azért melegedősebb is lesz,nem? -
Sziasztok! Van itthon egy advent 7113 laptopunk,amiben egy celeron m 430 proci üzemel 1gb ddr2 rammal. Win 7 miatt èrdemes lenne upgradelni 2 magos procira ès 2gb ramra. Milyen processzort tudnèk beletenni a laptopba,ami mûködne is benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Arc Raiders
- RAM topik
- További aktív témák...
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- Lenovo ThinkPad Universal USB-C (40AY) dokkoló
- ROG Ranger BP2500 Laptop Hátizsák
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
150N-es bőven elég lenne neki,szóval azt keresek majd bele.
Pyttawrx