- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thunderzolee #7813 üzenetére
Laptop típusa
943GML az oldal szerint.A wifit én se értettem,ezért kérdeztem rá.Lehetséges,hogy valaki valamikor még kivette,esetleg kiesett a csatlakozóból és valahova "elbújt" a gépen belül. Utóbbi nem valószínű,tehát keresnem kellene másik wifit a gépbe.
150N-es bőven elég lenne neki,szóval azt keresek majd bele.
-
Sziasztok! a kérdésem ismét az Advent 7113 notebook felé fog terelődni...1db 1GB-os 533mhz-s (CL4) memória van benne,de ugyanilyen típust eddig még nem találtam. CL%-ös 677mhz-s memókból viszont van egy pár. Ugyanúgy fog működni,mint a gépeknél,tehát 533mhz-re lecsökkenti a ram sebeségét?(Ilyenor a CL-t is visszaveszi CL4-re?)
Valamint ebben egy G-s wifi kari van,jó lenne N-esre cserélni a nagyobb adatátvitel miatt. Ez a dolog megoldható,ha igen kell biost frissítenem? Valamint szétszedéskorészrevettem,hogy csak a fekete wifi kábel van bedugva a wifikártyára,a fehér hiányzik(a helye a karin viszont megvan). Szükséges az,szerezzek be olyan kábelt?
-
válasz
Thunderzolee #7791 üzenetére
Ezzel teljesen egyetèrtek,köszönöm a segítsèget! Majd jelentkezem, hogy hogy alakult az upgrade
-
válasz
Thunderzolee #7789 üzenetére
A rajzok alapján és leírás alapján pont ez az. Találtam egy angol fórumot,ahol T5xxx procit raktak bele,neki tökéletesen ment.
A fogyasztással nem lesz baj? a Celeron 29W-ot isz azthiszem,míg ezek a kétmagosok valószínüleg többet.Gondolom ebből kifolyólag azért melegedősebb is lesz,nem? -
Sziasztok! Van itthon egy advent 7113 laptopunk,amiben egy celeron m 430 proci üzemel 1gb ddr2 rammal. Win 7 miatt èrdemes lenne upgradelni 2 magos procira ès 2gb ramra. Milyen processzort tudnèk beletenni a laptopba,ami mûködne is benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged