- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Friss csúcsmodellt hozott az Ulefone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DerDer
tag
válasz
Thunderzolee #10884 üzenetére
Köszi a tanácsot Thunderzolee, nem értek hozzá, de nem gondoltam volna, hogy a processzor a szűk keresztmetszet. Adblock már fut, remél akkor egy ssd-vel elégedett lesz a géppel.
Más:
Az én laptopomban gyárilag elvileg DDR3 4 Gb 1333Mhz RAM van, és vásárláskor egy ismert szalonban kértem még bele +4 Gb-ot. CPU-Z szerint úgy tűnik csak 667 mhz-t tud. Szar RAM-ot tettek beleVagy én vagyok a hülye és csak bios-ban be kéne jól állítanom?
-
DerDer
tag
Sziasztok,
Ismerősöm laptopját szeretném kicsit tuningolni.
Dell Inspiron 3537
Win 7 64bit
1366 x 768
i5-4200U (3M Cache, up to 2.6 GHz)
4GB 1 DIMM (1X4GB) DDR3L 1600Mhz
500GB Sata 2 (Seagate 5400RPM)Nem játszik rajta, 80% net 20% Photoshop, (nem nagy fájlokat, csak bannereket, FB posztokat) de ha mellette még fut chrome fülekkel akkor gyakran belassul.
Sőt, amikor heavy böngészést folytat, akkor is le tud térdelni.Ti mit csinálnátok, + 4Gb RAM?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Háztartási gépek
- PlayStation 1 / 2
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- MotoGP & WSBK
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest