- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
riff213
csendes tag
válasz
Thunderzolee #5201 üzenetére
Teljesen le van véve. 640x480. Lov grafik, szürések kikapcsolva. Még a windowsban a video OpenGl-t is levettem legjobb teljesítményre.
-
riff213
csendes tag
válasz
Thunderzolee #5195 üzenetére
A coduomp.exe azaz a játék foglalja le teljesen. A memoria rendben van, még van tartalék belőlle.
Windows Xp sp3, tisztaí bütyköletlen. Telepítés után nem frissitettem. Felesleges programok nincsennek. Tiszta xp, video, sound, lan driver,dx 9c, játék. A programok virus mentesek.
Megrendelem hozzá a 770-es procit. Majd meglátom, milyen lesz vele... -
riff213
csendes tag
válasz
Thunderzolee #5185 üzenetére
1 Hete tettem fel. Több meghajtóra van partícionálva mindegyik formatálva volt.
A proci van leterhelve teljesen. 97-99%. Felesleges feladatok nem futnak miközben játszom. Igen, néztem az M 770 jó volna, mert 400MHz-vel gyorsabb mint a jelenlegi. 8000ft-ért van az ebay-en kínából. Minden úgy van, ahogy írtad! thx -
riff213
csendes tag
Lehetséges, hogy buta kérdés de:
a laptopomban Intel Pentium M 740-es Centrino processzor van. A foglalata socket 478 elvileg.
A kérdésem a következő: jó ebbe a laptopba az asztali gép fajta socket 478-as proci? -
riff213
csendes tag
Köszönöm a segitseget!
Megnéztem Intel Pentium M 740 (1.73GHz). Ahogy a wikin megnéztem, http://en.wikipedia.org/wiki/Pentium_M lehet elvinné az M 770-est 2.13GHz-t az alaplapom?
-
riff213
csendes tag
Sziasztok.
Laptop témában új vagyok, most van elősször. A kérdésem, hogy lehet-e benne processzort cserélni? Régi játékok futtatására vettem, viszont a 3D-s pl. Call of Duty 1 low grafikán is szaggat.
A laptopom típusa: Toshiba M70-217. Cpu: Intel Pentium Centrino 1.73 ghz, Video: Ati Mobility Radeon 600 SE, Ram: 1024mb DDR I
Aki tud segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest