Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
riff213
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Teljesen le van véve. 640x480. Lov grafik, szürések kikapcsolva. Még a windowsban a video OpenGl-t is levettem legjobb teljesítményre.
-
riff213
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
A coduomp.exe azaz a játék foglalja le teljesen. A memoria rendben van, még van tartalék belőlle.
Windows Xp sp3, tisztaí bütyköletlen. Telepítés után nem frissitettem. Felesleges programok nincsennek. Tiszta xp, video, sound, lan driver,dx 9c, játék. A programok virus mentesek.
Megrendelem hozzá a 770-es procit. Majd meglátom, milyen lesz vele...
-
riff213
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
1 Hete tettem fel. Több meghajtóra van partícionálva mindegyik formatálva volt.
A proci van leterhelve teljesen. 97-99%. Felesleges feladatok nem futnak miközben játszom. Igen, néztem az M 770 jó volna, mert 400MHz-vel gyorsabb mint a jelenlegi. 8000ft-ért van az ebay-en kínából. Minden úgy van, ahogy írtad! thx
-
riff213
csendes tag
Lehetséges, hogy buta kérdés de:
a laptopomban Intel Pentium M 740-es Centrino processzor van. A foglalata socket 478 elvileg.
A kérdésem a következő: jó ebbe a laptopba az asztali gép fajta socket 478-as proci? -
riff213
csendes tag
Köszönöm a segitseget!
Megnéztem Intel Pentium M 740 (1.73GHz). Ahogy a wikin megnéztem, http://en.wikipedia.org/wiki/Pentium_M lehet elvinné az M 770-est 2.13GHz-t az alaplapom?
-
riff213
csendes tag
Sziasztok.
Laptop témában új vagyok, most van elősször. A kérdésem, hogy lehet-e benne processzort cserélni? Régi játékok futtatására vettem, viszont a 3D-s pl. Call of Duty 1 low grafikán is szaggat.

A laptopom típusa: Toshiba M70-217. Cpu: Intel Pentium Centrino 1.73 ghz, Video: Ati Mobility Radeon 600 SE, Ram: 1024mb DDR I
Aki tud segíteni

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Filmvilág
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házimozi belépő szinten
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx