- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
Sziasztok!
Egy Acer Travelmate 2420-asom van,itt vettem a prohardveren.A problémám az lenne vele,hogy felforrósodik nagyon a processzor és leáll a gép,ha nagyon terhelem.Azt tudom,hogy szét kellene szedni és kipucolni a cooler-t és a heatpipe-okat (már ha van benne
),csak nem tudom hogy kell szétszednem,hogy a coolerig eljussak.Alul hiába csavarok ki minden csavart,nem lehet leszedni az alsó műanyagot.Egyedül a wi-fi-hez,a ramhoz és a winyóhoz sikerült még eljutnom.De a procinak nincs külön műanyag,amit le lehetne szedni.
Egyébként a P4 centrino 1,7 van benne és 1,5 giga ram.A proci van olyan,hogy 80 fokra is felmegy,szóval egy pasztacsere,meg egy takarítás nagyon ráférne.A segítségeket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Gaming notebook topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged