Új hozzászólás Aktív témák
-
xedos
addikt
válasz
Balázs_a_laz #902 üzenetére
Persze... csak minek... Pontosabban bizonytalan.
Amúgy a notik hűtése és energia ellátása szerintem kevés az asztali procihoz! -
Rover623
félisten
válasz
Balázs_a_laz #448 üzenetére
Nem illik ilyeneket mondani.
1. nekem is halt meg hozzátartozóm
2. ez is hozzátartozik az élethez
3. az előző hozzászólásod és ez a mondat is azt sugallja hogy személyesen érint a dolog, a te testvéredről van szó...de mielőtt más is nekem esik hogy durván a lelkébe gázoltam valakinek, tisztázzuk: BugiR1 nem a testvéred volt, csak közeli barátod... -
Rover623
félisten
válasz
Balázs_a_laz #442 üzenetére
hagyjuk...
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
válasz
Balázs_a_laz #442 üzenetére
Majd ha sikerült lejjebb vinned a vérnyomásodat és eloszlott a vörös köd a szemed elől, akkor nézd meg jobban a ''rangomat''....
Aztán ha akarod, át is fogalmazhatod a hozzászólásodat...de ha nem, az sem gond...
P.S.:
A testvéredet sajnálom, de ha olyan hülye vagy hogy egy általános felvetést ilyen szinten magadra veszel, akkor fordulj nyugodtan pszichiáterhez...
Ugye nem gondolod hogy bármiféle tudomással bírnék a környezeteddel kapcsolatban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest