- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz
choco01 #12360 üzenetére
Kétféle vastagságú optikai meghajtó létezik, 9,5mm ill. 12,7mm-es. Húzd ki a mostani meghajtód, aztán mérd le.
Beépítőkeretből én bármelyik univerzális kínai ebayest bevállalnám 1-2k között (én féltucat tökéletes rendelésen vagyok túl, "x mm 2nd sata hdd caddy" néven keress), annyira nevetségesen drágán adják itthon a kiskerek.
Ha nem akarsz várni a postára, akkor aprón keresd a kipróbált darabokat, minimális felárral.Az ODD csatlakozója nem ritkán SATA1-es is lehet, ott legyen inkább az adattárolós HDD emiatt, illetbe az említett boot-problémák miatt.
Olyan apróságok előfordulhatnak, hogy díszlemez nélkülit veszel, hiába írja a kínai, hogy jár hozzá (ekkor az optikai takaróját érdemes átrakni, szépen bele is simul legalább a gépbe, de elég vacakok a pöckök, könnyen törnek).
Illetve a lemezből hajlítottakat néha meg kell kalapálni, hogy passzoljanak (konzumer gépbe belemegy feszesen, de egy Thinkpadnél már a rollcage volt az erősebb).
Géptől függhet, hogy esetleg sokat parkoltatja a beépítőkeretes HDD-t, arra HDSentinellel hathatsz.Nagyjából ezekbe az apró, de megoldható hibákba lehet belefutni, de nekem még egyetlen egy használhatatlant se sikerült kifogni ebben az 5-7 dollátos szegmensben.
-
Tenken
őstag
válasz
choco01 #7054 üzenetére
Nagyon egyszerűen le tudod ellenőrizni. Állítsd át kis teljesítményre, indítsd el a játékot nézd meg, hogy fut, majd lépj ki, tedd vissza nagy teljesítményre és indítsd el újra ellenőrzini, hogy gyorsult-e.
Ha nincs változás, akkor végig igp dolgozott, ha van, akkor csak "rosszul" írja ki a menüben. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Proxmox VE
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Sweet.tv - internetes TV
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest