- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Netfone
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz
choco01 #12360 üzenetére
Kétféle vastagságú optikai meghajtó létezik, 9,5mm ill. 12,7mm-es. Húzd ki a mostani meghajtód, aztán mérd le.
Beépítőkeretből én bármelyik univerzális kínai ebayest bevállalnám 1-2k között (én féltucat tökéletes rendelésen vagyok túl, "x mm 2nd sata hdd caddy" néven keress), annyira nevetségesen drágán adják itthon a kiskerek.
Ha nem akarsz várni a postára, akkor aprón keresd a kipróbált darabokat, minimális felárral.Az ODD csatlakozója nem ritkán SATA1-es is lehet, ott legyen inkább az adattárolós HDD emiatt, illetbe az említett boot-problémák miatt.
Olyan apróságok előfordulhatnak, hogy díszlemez nélkülit veszel, hiába írja a kínai, hogy jár hozzá (ekkor az optikai takaróját érdemes átrakni, szépen bele is simul legalább a gépbe, de elég vacakok a pöckök, könnyen törnek).
Illetve a lemezből hajlítottakat néha meg kell kalapálni, hogy passzoljanak (konzumer gépbe belemegy feszesen, de egy Thinkpadnél már a rollcage volt az erősebb).
Géptől függhet, hogy esetleg sokat parkoltatja a beépítőkeretes HDD-t, arra HDSentinellel hathatsz.Nagyjából ezekbe az apró, de megoldható hibákba lehet belefutni, de nekem még egyetlen egy használhatatlant se sikerült kifogni ebben az 5-7 dollátos szegmensben.
-
Tenken
őstag
válasz
choco01 #7054 üzenetére
Nagyon egyszerűen le tudod ellenőrizni. Állítsd át kis teljesítményre, indítsd el a játékot nézd meg, hogy fut, majd lépj ki, tedd vissza nagy teljesítményre és indítsd el újra ellenőrzini, hogy gyorsult-e.
Ha nincs változás, akkor végig igp dolgozott, ha van, akkor csak "rosszul" írja ki a menüben. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 25
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Elfelejtettem a film címét
- Vezetékes FEJhallgatók
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- HP Alkatrészek eladók!
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest