Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sagem MyX-8
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpeedyJoe
csendes tag
válasz
Andrew84
üzenetére
Üdv!
Az én kezembe még 2.4-nél nagyobb mobil P4 nem volt, de úgy emlékszem, nem azonos a tokozása, tehát a hűtést is meg kell oldalnod.
Léteznek olyan notebookok, amelyek mindjkét fajtával voltak szerelve, pl. Compaq EVO n1020v, ezekhez kétféle hűtő létezik, és az EVOnak konkrétan van egy dip switch az alaplapján, ahol 2 kapcsolót át kell tolni, a Te Aceredet sajnos ilyen szempontból nem ismerem, de meg kellene próbálni kisebb órajelű mobil procival, esetleg másik RAM-mal. -
_seth_
veterán
válasz
Andrew84
üzenetére
Lehet nem is fog menni benne
Tuti, hogy mennie kellene a notiban? Van amelyik nem tud elég kis feszt leadni így a proci sem megy
Én is megnéztem elsőnek, hogy a notimban menni fog-e a 3,06 mp4 a 2,66 asztali p4 után és ment
Átraktam és elsőre elindult vele gond nélkül. (sokat jelentett a csere, kevésbé melegszik és tovább is megy akksiról)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)
Tuti, hogy mennie kellene a notiban? Van amelyik nem tud elég kis feszt leadni így a proci sem megy
Pyttawrx