Új hozzászólás Aktív témák
-
Gesta28
tag
válasz
Thunderzolee #8423 üzenetére
Nos, rendesen utánanéztem, és minden ugyanott van, ahol az eredeti lapon is. Már csak a megfelelő procit kellene kiválasztani. megfogadtam a tanácsod, és a 945GM-es alaplapot választottam. mivel csak ebből a háromból lehetett választani. Így ha ez a legjobb, akkor ennél maradok. A beszerzés sokkal egyszerűbb, mint gondoltam, és hozzá is lehet jutni új darabhoz egész olcsón.
Mégegyszer tuti nem lesz AMD-s gépem, mivel ennyi gondom rég nem volt műszaki cuccal
Maradok a jó öreg Intel-es gépeknél, bár manapság visszatért az Intel az Nvidia-hoz.
-
Gesta28
tag
válasz
Thunderzolee #8423 üzenetére
Ezeket itt találtam, ahol szerepel többek között az én alaplapom is, úgyhogy úgy gondolom ez elég nagy támpont lehet.
Az a baj, hogy az Nvidia-AMD párosítás sajna nem működik, mivel mint tudod elég gyakran hazavágja a gépeket. Annak idején az intel-es gépekhez Nvidiát szoktak beépíteni,AMD-hez pedig ATI-t. Azóta ezt elég rendesen megkeverték, és nálam is ez a probléma, hogy egyszerűen nem működik normálisan.
Azért gondoltam Intel-es géppé átalakítani, mert abban eddig nem csalódtam. Egyébként pedig ehhez a típushoz is létezik intel-es konfiguráció, nekem sajna AMD-s akadt a kezem közé, amivel már csak a probléma van.
Csere esetén hátha megoldódik ez a hibajelenség.Tudom, hogy meredek ötlet, de inkább ez, mintsem 2 havonta szervizelni kelljen.
Attól, hogy integrált vga-s az nem jelent semmit, úgysem játékra kell a gép, akkor pedig tökmindegy.Egyébként köszi az infót, de inkább megkockáztatom ezt a megoldást, mivel az én gépem (Lenovo 3000 N200) is Intel-es és még semmi baja nem volt ezalatt az 5 év alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Alkatrészek eladók!
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest