- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hcs0924 #5276 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de a 9300M az amikor megjelent, akkor sem számított jónak. A 9600M már inkább.
Nos, nem hiszem, h 5-600ezer lenne egy gamer noti, azért nem kell a PH-s cikkekből kiindulni ám!
Nem követem a trendeket, de tavaly ilyenkor a Dell n5010-es 160ezer környékén HD5650-es VGA-val, első generációs Core i3-as procival nagyon jó ár/érték arányúnak számított 3 év garanciával.
A notebookos topicban biztosan tudnak ajánlani hasonló VGA-val szerelt notit.
Ha nem ismered a VGA-kat, itt átnézheted az "erősorrendet":
notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.htmlItt meg a CPU listát:
notebookcheck.net/Mobile_Processors_Benchmarklist.htmlSzóval nem kerül az olyan sokba.
Nekem csak egy második generációs Core i-s gépem van a beépített Intel GMA HD3000-el, alapjátékra nekem elég, ha játszani akarok, meg ott az asztali gépem. Ezért nem foglalkoztatott nagyon a gamer notis VGA-téma.
De a másik topicban biztos tudják, melyik mostanság a bestbuy gép, tavayl még én is válaszolgattsam az ottani kérdezőknek, de most csak ebben a topicban segítgetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest