Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz
HRC_Szykla #4331 üzenetére
Ha garanciális a gép akkor mindenképp az Asust kellene megkérdezni, hogy vállalnak-e benne kártyacserét avagy sem (egyáltalán van-e mire). Ezt egyébként egy notebookszervizben el tudják végezni, általában bonyolultabb egy ram/hdd/odd cserénél.
Nekem nemrég sajnos sikerült sietség miatt megsértenem egyik már öregecske notebookunk szalagkábelét, hiába szedtem szét és tettem össze előzőleg párat gond nélkül. Szóval létezik ugyan a tiédről is szétszerelést mutató videó, de otthon ilyesmi egy ilyen értékű gépnél semmiképp sem ajánlott. Amíg garis csinálja a gyártó ha vállalja, utána gyakorlott szervizes kezek.
Viszont változatlanul nem igazán értem a csereigényt, mert az egyik legerősebb egykártyás megoldás birtokosa vagy. Ami többet tud nála már vagy 25 W-tal többet is fogyaszt nem 4-5-tel. A testvérmodell G73Jw is egy GTX 460M-mel van szerelve, ami teljesítményben közelíti a tiédet. Üresjárati fogyasztása magasabb a terhelt pedig némileg alacsonyabb a HD5870-nél, de arra átváltani felesleges lenne.
Ha változatlanul cserélni akarsz keresd fel az Asust, hogy vállalja-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- PNY Quadro P600
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest