Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kem
addikt
Most ment fél órát az új inverterrel, legalább kiderült,h az működik rendesen. Az előzővel maximum pár másodpercet ment. Kihúztam, átmentem vele egy másik szobába, itt meg már nem akar menni. Kábelt 3000Ft-ért tudnék rendelni ebayről, de nem vagyok benne biztos, hogy megoldaná a problémát. A "rossz" inverternek néha rámértem a secunder oldalára, és nem jött ki rajta áram. Ezek szerint az inverter előtt van a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Thinkpad 12 V - 9 V DCDC autós töltő
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest