Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
papamaci1980
friss újonc
válasz
papamaci1980
üzenetére
Sziasztok!
Ha minden jól megy, akkor ma érkezik az i5-3360M processzor (illetve a 2db 8GB-os memóriakártya). Nyilván ki is szeretném őket próbálni. Kérdésem, hogy a beszerelést követően van-e valami egyéb teendő, vagy plug and play rendszerben működniük kell!? A memóriakártya esetében tudom (legalábbis remélem, hogy jól tudom), hogy nem kell csinálni semmit, de a proci esetében sem?
Köszönöm a válaszokat.
-
Tim82
félisten
válasz
papamaci1980
üzenetére
A Kingston A400 tudtommal nem tartozik az ajánlott SSD-k közé, a szaktopikban inkább pl. Crucial BX500-at, Western Digital Green-t szoktak ajánlani helyette a kategóriájában.
Ezt leszámítva a bővítéses út szerintem és jelenleg valóban jobb megoldás, nem kapsz a noti eladásával kapott + a bővítésre szánt összegért a mostani, megugrott laptop árak mellett teljesítményben ezen feladatok esetében valóban érdemi előrelépést nyújtó alternatívát.
Ha én lennék a helyedben, inkább 16 GB memóriát néznék (2 db 8 GB-os DDR3 vagy DDR3L modult), vagyis lecserélném azt a 4 GB-osat is. Memóriából sem kell feltétlenül újat és boltból venni, úgy nem dobná meg sokkal sem a bővítésre szánt összeget.
A Green Cell akkukkal nekem jó tapasztalataim vannak (bár egyik sem egy évnél régebbi beszerzés, de van némi merítésem: [link]), szóval inkább azt, mint más utángyártottat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Arc Raiders
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Battlefield 6
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8350U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx