- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dethroner #13693 üzenetére
Szerintem nem jársz jobban a 3 vagy 4 magos processzorral.
Amikre használni akarod a gépet, azok nem használnak 2 magnál többet.
Se a böngésző, se a médialejátszó, pláne az office.A 3-4 magos processzorok órajele viszont alacsonyabb, mint a kétmagos processzoroké.
Nem véletlenül linkeltem be a táblázatot az S1G4-es CPU-król:
wikipedia.org/wiki/List_of_AMD_mobile_microprocessors#Athlon_II_2Emlékszek amúgy ezekre a P3százas processzorokra, ami a te gépedben is van. Telepítettem akkoriban pár gépet vele, de ki nem állhattam viszonylagos lassúsága miatt. Nem is javasoltam megvételre senkinek se ilyennel szerelt notit, mivel az ezzel párhuzamosan kapható Inteles gépek rendre gyorsabbak voltak, illetve azokba lehetett tenni gyorsabb processzorokat is, amik a hirdetésekben bőven kaphatók voltak; de ezekhez az AMD-khez nem nagyon volt kapható gyorsabb processzor, ha meg mégis felbukkant egy-egy, értelmetlenül drága volt.
Most persze már nem ez a helyzet, már többet hirdetnek belőlük, de sokkal azok sem gyorsabbak, miközben Intel fronton az ilyen kategóriájú processszorokkal szerelt gépek az alap dolgokra még manapság is kellően gyorsak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- CASIO órák kedvelők topicja!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest