- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Solfrutta #13684 üzenetére
Egyébként sok mindenben gondolkodtam már. Sokkal előnyösebb lenne számomra egy olcsóbb laptop netezésre és mellé egy komolyabb asztali gép vagy egy konzol esetleg. De hely szűke miatt csak laptopban tudok gondolkodni, ezért kellene egy olyan megoldás, ami minden igényre megfelelő lehet.
-
törölt tag
válasz
Solfrutta #13684 üzenetére
Igazából elsősorban filmezésre, netezésre. Emellett szoktam néha játékra használni, ezért szeretnék olyat ami teljesítményben jó. Megmondom őszintén használt gépet nem szívesen vennék 100 ezres árban, csak akkor ha garanciát kapok rá valamilyen formában.
Hol találhatok ilyet?
Illetve másik kérdésem: ezt hol tudom megnézni, hogy melyik gépben lenne a proci cserélhető és melyik nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest