Új hozzászólás Aktív témák
-
jasohn
tag
válasz
xcbiker #1244 üzenetére
Nem is úgy vettem,hogy majd fejlesztgetem,mint az otthoni asztalimat,csak hát kijött a HoMM5 új kiegészítője
és ez a szar meg nem nagyon akarja elvinni
Ramot mindenképpen vennem kell bele mert Vista nem nagyon hajlandó akadásmentesen menni a gépen és ugyebár eredetim van és nem akarom egy XPre lecserélni mert már megszoktam.Tehát akkor minden reményem elszállt hogy vegyek bele videokarit?Az ár nem igazán fontos.
Sztetek érdemes lenne XPre váltanom?
Köszi szépen az eddigi válaszokat isja amúgy most látom ha kell van egy 40gigás Maxtorom szar.kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- HP Alkatrészek eladók!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged