Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataslogeza
aktív tag
Koszonom!
A manual kiment a fejembol de most atneztem a wifi es kijelzo reszt benne. Valoban nem kell a kijelzobe vezetni de nem is az aljaban vannak, hanem a fedlap zsanerjaira csavarozva. A 42. oldalon latszik a rajzon, de a 43. oldalon irja is hogy ugyeljunk arra hogy az antennak parhuzamosan legyenek a zsanerokkal.
Sajnos amit en rendeltem nem fog oda beferni, talalnom kell nekik helyet valahol.Ujabb kerdes, hogy melyik a legerosebb processzor amit bele lehet rakni a mostani helyett?
A jelenlegi (gyarilag szerelt) egy Intel Celeron 1.20 GHz.
Amire en gondoltam pl. Pentium T3200 vagy Pentium T2130. Ezek valamelyike jo lehet bele?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx