Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
anonymus89
üzenetére
Igen, FCBGA az a forrasztott, az (FC)PGA lenne a kivehető processzor.
Sajnos most nagyon ráálltak a notebook gyártók ezekre a semmire se való platformokra.

De az Intelt/AMD-t se értem mit erőlködik.
Értem én, h energiatakarékosság, meg architekturális szempontból fejlett platform, de ami a néhai Core 2 Duo P8600-nál lassabb, az szvsz 2015-ben már nem kérdés, h nem alkalmas még alap dolgokra sem.
Az OEM gyártók meg csak ontják magukból ezeket az ipari hulladékokat. :/Pár évvel ezelőtt az első teljes értékű (M-re végződő) i3-as processzorokkal szerelt gépek kicsivel 100ezer fölött megvehetők voltak.
Most ennek megfelelő processzorral nem lehet venni gépet ennyiért.Amiben normálisabb processzor van többnyire kap egy ATI/nVidia GPU-t is mellé, ami alig gyorsabb a processzorban levő IGP-nél, netezésez t×k felesleges, de cserébe drágább miatta a gép.
M-re végződő processzorral szerelt gép meg ritka mint a fehér holló, vagy 150ezer..
Ráadásul a legtöbb gépbe U betűs processzor kerül, ami nem cserélhető, tehát már nincs az, h megveszem a lassú gépet, aztán átcserélem egy gyors processzorra a benne levőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gamepad
- Bitcoin topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÚJ ASTRO A50 5th Gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Értem én, h energiatakarékosság, meg architekturális szempontból fejlett platform, de ami a néhai Core 2 Duo P8600-nál lassabb, az szvsz 2015-ben már nem kérdés, h nem alkalmas még alap dolgokra sem.
Pyttawrx