Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
PROHARDVER! témák
Keresés
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
Nincs nálam a gép de küldött róla egy képet, elég nehéz leolvasni, de úgy látom 6463-Y66, amire azt találtam, hogy Intel 965 Express nevű csoda van benne, akkor én is úgy nézem, hogy az kell bele, amit írtál.
Elméletben akkor ez jó lehet nekem igaz? Van ezekben a kis kávédarálókban minőségi különbség vagy ugyanolyan gagyi mind? Illetve még egy kérdés, a cseréhez ki kell szerelni a komplett hűtő blokkot vagy csak kipattintom a régit, vissza az újat? (úgy nézem, nincsenek csavarok).
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- HP USB-C-dokkoló G5 (5TW10AA)
- Laptop hűtő bazár! - AKCIÓ!! MINDEN 1000FT
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest