- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
válasz
tobias40 #14338 üzenetére
Még azt is ajánlották hogy frissítsek egy biost a dell honlapjáró,csak hogy amikor elindítom az exé-t akkor is kéri a jelszót...
Dell szerviz még azt mondta hogy vegyem ki az alaplapból az elemet és akkor ha jó akkor elindul gyári beállítással ha nem akkor alaplapcsere !
-
tobias40
veterán
Felhívtam a Dell Magyarországot de csak számla ellenében segítenek...
Honnan lenne meg a számla 7 év után,arra sem emlékszem hogy az előző tulaj ideadta-a ,amikor megvettem.(ha én vettem volna újonnan sem hiszem hogy ennyi idő után is megőriztem volna vagy megtalálnám..
)
-
tobias40
veterán
Hi!
Tudja valaki hogy a dell laptopoknál mi a bios setup alap jelszava?
Szeretnék benne állítani de az "unlock" gombra kattintva jelszót kér és én nem állítottam be semmit.
Lehet hogy az előző tulaj igen ,és akkor mi lehet a megoldás?
Kb 7 éve van nálam ez a Dell 5420 de eddig nem kellett piszkálnom a biost... -
tobias40
veterán
Találtam egy régi gépemben 2 db 2 gigás ssd2-es ramot.
Ha berakom a Dell 5420-ba (4 giga van benne),akkor jó lesz bele és gyorsabb lesz a gépem vagy nem érdemes (lehet) beletenni? -
tobias40
veterán
Keresek egy ilyen zsanért bontottat.
Tud valaki ebben segíteni? -
tobias40
veterán
Beraktam a laptopoma cd meghajtó helyére a beépítő keretbe levő 1 terrás vinyót de nem látom ezt a meghajtót!
Win10 volt rajta,lehet ez a gond vagy biosban kell állítanivmit hogy lássa a win10-em ezt a meghajtót is?
A beépítő keretnél kéken világít a lámpa,(kis led talán)tehát érintkezik rendesen azt gondolom.. -
tobias40
veterán
Telepítés végén kifagyott az egész és(vagy 5 percet vártam és kikapcsoltam a gépet,sajnos) azóta nem tudom újra telepíteni a wint.
Olyat írt ki hogy nem talál systemet.
Újra írtam a pent rufus-al de így sem jó.
Betettem az ssd-t egy win 10-es gépbe,az látja is és leformáztam vele ntfs-re de így sem települ a win10.
Visszaraktam a régi vinyót azzal szépen bebootol a gép,tehát annak nincs baja.Mit tegyek az ssd-vel hogy újra tudjam rá telepíteni a win10-et?
-
-
tobias40
veterán
Hi!
Videót hol találok arra hogy hogyan kell cserélni a vinyót a Dell 5420 laptopomban?
Sajnos nem beszélek angolul,és már nagyon szétkaptam a laptopot de még mindig nem látom hol lehet cserélni a vinyót,ssd-re.
A cd meghajtó helyére nagyon egyszerű volt berakni a keretet meg az 1 terrás vinyót,az már megvan.
Ga ezen az egy terráson telepített win 10 van akkor azt előbb le kell formáznom és úgy tehetem be az ssd mellé 2. meghajtónak,vagy majd elég lesz leformáznom az ssd-re telepített win 10 alól?Kicsit megbonyolítottam az életem mert 2 gépet kell szétszednem és vinyó ide-oda,ssd be stb...
-
tobias40
veterán
Ezt a kérdésemet hol tegyem fel szerintetek ahol tudnának segíteni?
-
tobias40
veterán
DELL LATTITUDE 5420-hoz ez a beépítőkeret jó lesz a cd meghajtó helyére?
Ha van itthoni beszerzés nem sokkal drágábban az is jó lehet.Köszi!
-
tobias40
veterán
válasz
perros #14279 üzenetére
Igen megvannak a pontos tipus számok és rá is kerestem ha visszanézed a hsz-t,csak nem vagyok benne biztos ezért várok vki gyakorlottabbtól segítséget aki már cserélt ilyenben zsanért!Meg lehet hogy nem az ebay-ről kell ezt rendelni ,erre is vártam ötletet...
Az 5420-hoz tudom milyen kell mert már cseréltem benne zsanért..
-
tobias40
veterán
válasz
tobias40 #14269 üzenetére
Ez alapján Inspiron 5558 -hoz melyik zsanér kellhet hozzá mert ad többet és nem szedtem szét és nem tudom pontosan melyik kellhet hozzá!
Itt néztem hozzá ha van valakinek tutibb helye,esetleg olcsóbb is akkor szívesen fogadom a segítséget! -
tobias40
veterán
válasz
Thunderzolee #14268 üzenetére
Köszi!
Ezért szeretném megnézni a service tag alapján hogy pontosan melyik tipus mert van 4 dell-em is de csak az egyiket tudom pontosan melyik!
Sajnos színekkel nincs megkülönböztetve ezért kérdeztem hátha egyszerűen megnézhető enélkül is.
Hol látom a pontos tipus számot a gépen vagy a win-ben ha már le van kopva a matrica rajta?
Eltört az egyik Inspiron-ban a kijelző tartó zsanér és azt is rendelnék az ebay-rő de ehhez is kell a pontos tipus.
Meglesem mit ír a service tag alapján...
Közben kiderül hogy a Inspiron 5558 a törött. -
tobias40
veterán
Hi!
Dell INSPIRON 15 laptopnál a serviz tag alapján hol tudom megnézni pontosan milyen eszköz van a gépemben?
Hamarosan vinyót szeretnék betenni a cd meghajtó helyére és ebben is kérném a segítségeteket,mi kell hozzá?A vinyó megvan és gondolom a beépítőkeret kell majd...Honnan tudom meg teszt nélkül hogy melyik usb foglalatom az usb2 és melyik az usb 3?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest