- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvtkfan
senior tag
Sziasztok!
Van nekem egy Asus K55VD-SX022D notebookom (még mielőtt el kezdenétek szidni, csak megsúgom, hogy ingyen jutottam hozzá és egyáltalán nem olyan rossz ez a sorozat, mint amennyire szidjak itt a fórumon a k szériákat, sőt...) !
Ma láttam a neten, hogy van már olyan széria ami K55VJ! Ebben a vj-ben már olyan alapalap van, amin az NVIDIA® GeForce® GT 635M 2GB videokártya van, nem pedig a 610M!
Na szóval az lenne a kérdésem, hogy ti mint hozzáértők szerintetek ez ugyanolyan? A ház teljesen ugyanaz, csak szerintem az alaplap nem...és itt lenne a kérdésem, hogy lehet-e esetleg ilyen alaplapot ( a K55VJ-t) valahol kapni, akár külföld is érdekel? Mert ha lehet, akkor vennék bele egy ilyen alaplapot és olcsón jutottam hozzá egy erős géphez...
Ebben kérnék egy kis segítséget, hátha tudtok nekem segíteni...Előre is köszönöm,
Üdv,
dvtkfan
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged