Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaspingvin
csendes tag
Sziasztok!
Nemrégiben írtam ide laptop RAM csere ügyben.
A kérdésem most notebook garanciára térne ki, sajnos a HP Elitebook 8540p-m (i5 520, 4GB RAM) nemrég járt szervízben (CHS szervíz, Törökbálint) mivel a Memory Diagnostic hardveres hibát jelzett aminek a vége alaplap csere lett.
Újraraktam a windowst (ezt javasolták) és azzal a lendülettel belenyomtam 2X4Gb 1066MHz-es DDR3 RAM-ot (GEIL Dual-channel kit), utána lefutattattam párszor a mem diagnosztikot és semmit sem jelzett...idáig...most megint hardveres hibát észlel -> vihetem vissza szervízbe (nem vagyok szívbajos, amíg garis egy business gép addig cipelem is kitartóan).
A kérdésem:
pakoljam vissza a 4Gb RAM-ot (papíron egyébként 2 gigás a gép, eddig nem szóltak miatta) vagy benne hagyhatom a 8Gb-ot? Magyarul: bővíthetem-e a memóriát gari vesztés nélkül?
Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Ulefone Armor 33 Pro
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx