- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
mucesz
csendes tag
válasz
wassermann
üzenetére
Trust márkárol van tud valaki valamit? gagyi cuccokat gyárt? van netán véletlen valakinek pont egy usbs trust hangkártyája?

[Szerkesztve] -
mucesz
csendes tag
válasz
wassermann
üzenetére
nekem van egy 24ezer ftos genius ht 5.1 es hangfalam. szoval nem akarok uj hangfalszettet venni mert ez nagyon jol szol. ezzel az spdif kimenettel nemtudok valamit kezdeni, valami ami átalakitja nekem 5.1vagy 2.0 analogga? nincs ehhez ilyen 1-2 ezer forintos kütyü?
-
mucesz
csendes tag
problémám a következö. egy hete vettem egy chiligreen notebookot, 1.6ghz, widescreen, fullos. csak egy bajom van vele: nagyon gagyin szol a hangkártyája (egyszerüen nem ad mélyet). equalizerrel is szorakoztam eleget de nemlett sokkal jobb. drivert is cseréltem, de u.a. . ennyire xar lenne az integrált realtek ac97e?
viszont van rajta spdif kimenet, ilyet jackdugo szerü. ezzel nemlehet valamit kezdeni? ezt a jelet áttudom alakiteni 2.0 vagy esetleg 5.1 analogra. hol lehet ilyen kütyüt venni mert árlistákon nagyon nemláttam. esetleg külsö usb-s hangkártya? hangkártyát láttam ilyen trustot 5.1et 8000ért? mit csinaljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- DELL Universal Dock UD22
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

viszont van rajta spdif kimenet, ilyet jackdugo szerü. ezzel nemlehet valamit kezdeni? ezt a jelet áttudom alakiteni 2.0 vagy esetleg 5.1 analogra. hol lehet ilyen kütyüt venni mert árlistákon nagyon nemláttam. esetleg külsö usb-s hangkártya? hangkártyát láttam ilyen trustot 5.1et 8000ért? mit csinaljak?