Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
SATO98
csendes tag
-
SATO98
csendes tag
Már annyiban nem éri meg hogy a nagy ventis (fordulatszám: 500~800 rpm) míg ami neked most van 1200 rpm. És még olyat is írnak hogy légáramlás ami szintén alul marad, a 63 CFM, a mostani 75 CFM el szemben.
Viszont nem értem ezt a ki fújó, és a meleg befújását. Alul szívja be a levegőt a lapi. vagy nem?
-
SATO98
csendes tag
Én igazából még mindig azt mondom hogy egy usb-ről üzemelt hűtő semmire sem jó, konnektoros meg szinte nincs is.
De ha bárki tudja cáfolni várom a tapasztalatokat, hogy mennyit használ egy usb-s hűtő. -
SATO98
csendes tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Most így hirtelen körül néztem 1-2 oldalt és ezt találtam.
[link]1800as fordulat az jó ha igaz, viszont ezektől az usb-s hőtökből nem tudni mennyire fog forogni mert kicsi a fesz.. de ha nem jó vissza viheted 14 napig ha online vásárolsz..
Szerk. most néztem a véleményeket, és hát, valakinek jó, valaki meg panaszkodik.
-
SATO98
csendes tag
Amúgy ha van választás konnektorosat vegyetek inkább, vagy nagy feszültségűt, és nagy v-os izét

Mert én múltkor 2db ventiset vettem mondom jaj de jó, azt semmit nem fújt, hát usb 5v-árol nem is csoda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest