- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Adott egy asus laptop intel procival (részletek szerintem egyenlőre nem fontosak), amit ha bekapcsolok csak a "rambeolvasásig" jut el és onnan semmi. Se bioszba nem lép be, se boot menübe. Vinyó másik gépre kötve működik, illetve ha vinyó nélkül kapcsolom be a lapost akkor sincs semmi változás, addig se jut el, hogy mondaná, hogy nincs vinyó. Ramot cseréltem, semmi változás. Ergo alaplapra vagy procira gondolnék. Talán procit tudok tesztelni ha találok itthon belevalót. Mit próbáljak még? Köszi
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Megint hozzám került egy lapos ami bekapcs után nem csinál semmit. Visszajelzők világítanak, egy idő után indul a hűtés, de a kijelző meg se mukkan. Asus k52d. Videókimeneteken sincs semmi, tehát elvileg nem kijelző. Vinyó megy másik gépben. Ramokat is tudtam tesztelni. Esetleg valamit tudok még próbálni házilag? köszi
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Adott egy asus k53sv laptop. Az imént nyomtam fel a wint egy új ssd-re. Elkezdtem telepíteni a drivereket, és egyszer csak lefagyott. Kikapcs gomb hosszan nyomva ki tudtam kapcsolni, de azóta nem kapcsol be. Csak világít a power gomb és megy a procihűtő. Ha berakom a régi vinyót amin rajta van még a rendszer azzal se megy. Mi lehet a gond? Kuka? Valami bios reset lehet rajta esetleg? köszi
Megvan: nemrég volt billcsere, és egy szalagkábel kicsúszott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest