- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bestx
csendes tag
válasz
nagypasztor #9438 üzenetére
Elköszönt az alaplap. Azon belül majd valaki megmondja a villanások számából következtetve, hogy pontosan mi. Számold meg, hogy pontosan hányat villan. Talán a töltésvezérlő.
-
Bestx
csendes tag
válasz
kreten67 #9427 üzenetére
Abszolút érthető amit írtál és köszi! A sárga vezetékes történeten már túl vagyok, igazából nem zavar, de sokszor el is hallgat a venti. A hűtés moddingot tervezem, hogy megcsinálom, de inkább beszerzek hozzá egy másik hűtőt, ha esetleg elszúrnám akkor is tudjam használni a gépet.
-
Bestx
csendes tag
válasz
kreten67 #9424 üzenetére
Olvastam ezt a cikket korábban már többször is, de sajnos nem ad választ a kérdésemre. A gép elhalálozási szokásával tisztában vagyok (bár közel megegyező felszereltségű, de más gyártótól származó gépeknek is pontosan ugyan ez a típushibája, sok választás nincs). Jelenleg a masina közel 3 éves. Az ár amennyiért vettem annnyira nevetséges, hogy még egy BGA-zás is beleférne. Amúgy kis odadigyeléssel meghosszabbítható az élettartama. Visszatérve a kérdésemre: a cikkben is említik, hogy biosban kell először beállítani. De nekem nincs benne ilyen funkció!
-
Bestx
csendes tag
Sziasztok!
Van a birtokomban egy ASUS K50AB, amibe elvileg van egy Radeon 3200 (integrált) és egy Radeon 4570 (dedikált) videókártya. Sok helyen olvastam, hogy van rá lehetőség, hogy csak indokolt terhelés alatt használja a 4570-et, mivel esetemben folyamatosan ez megy (nagyrészt feleslegesen). Na most elvileg BIOS-ban kellene beállítani (plusz megfelelő driver, de ez most lényegtelen), hogy ez működjön (KÉP), de nekem nincs ilyen funkció benne: KÉP! És biztos, hogy a gép egy K50AB: KÉP. A legfrissebb bios van fent (220), ahogy a 2. képen látható. A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor mi a teendő? Miért nincs meg ez az opció a BIOS-ban?
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Notebook hibák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Apple Macbook Air M4 15 2025 16GB 256GB
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest