- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyika34
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #17332 üzenetére
Ahová vittem ott pont azzal hirdetik magukat h alaplap szintű javítást is tudnak csinálni
Processzor terhelést lejjebb vettem 90%-ra, de akkor a Chrome-tól is lefagyott🙄
Köszi a linket, de valószínűleg ezek után már nem foglalkozom vele. Megy amíg megy, aztán eladom, vagy egyben vagy darabokban. -
sanyika34
csendes tag
-
sanyika34
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #17327 üzenetére
Egyébként tápról és aksiról is ugyanez. Nekem is ez volt az első gondolatom, de hamar kiderült h mindegy. Ja, és borzasztó hosszú idő mire bekapcsol, sokáig csak fekete képernyő mire betölt a Windows. Ezt már a szervízben is kellett h csinálja nem is értem hogy miért így adták vissza...azt mondta a szerelő, h ne tegyék rá win10et mert nem bírja, szóval most 8.1 van rajta. Azt is mondta h a processzor nem tud többet az 1.8Ghz-től, és h szerinte sose megy 3Ghz-en. Nos, a CPU-Z szerint viszont normálisan működik, szépen változik az órajel. Egy szakszervíztől többet vártam volna
-
sanyika34
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #17327 üzenetére
-
sanyika34
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Acer E5-551G típusú laptopom, amivel csak a bajom van. Nemrég elvittem egy szakszervízbe mert folyton lefagyott, eseménynaplóban kernel power hiba szerepelt jó sokszor. A szervízben kitakarították, újra pasztázták a számla szerint, és kapott egy új hdd-t. A szerelő szerint nagyon melegedett és ez okozta a gondot. Pár napig szépen működött, aztán újra kezdődtek a problémák...az eseménynaplót megnézve a Bluetooth modul hibája szerepelt a legtöbbször.. A leggyorsabb megoldás az volt h letiltottam, utána kb egy hétig minden szuper volt. Aztán ma filmnézés közben kikapcsolt (kb 8 perc működés után) de úgy, h még a töltés visszajelző se világított. Azóta már párszor lefagyott, viszont most vagy két órája semmi baja....memtest futott már, nem volt hiba. Esetleg ha vkinek lenne még ötlete megköszönném. Szervízbe ezek után nem viszem, ennyit már nem ér ez a gép. Bocsi ha hosszú lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch 2
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged