Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsombibass
újonc
Sziasztok, azért fordulok ide mert kicsit dinoszaurusz vagyok informatikai témákban és problémám van (evidens...)
Van egy acer gépem, 6-7 éve vettem, anno vistával, 2x volt rajta oprendszer installálva, mindkétszer XP, 4 éve volt utoljára, gondoltam megcsinálom megint, újra xp-t, mert már eléggé elkezdett tolakodni néha a hülyeségekkel, befagy, nem indít el ezt-azt, stb.
Felraktam újra az xp-t de utána láttam hogy nem formatálta le a c:/-t.
Újra lett téve , akkor már Win7, de a videokártya driver-t sehogy sem lehetett felimádkozni, és kötekedett vele nagyon.
Harmadszor már az XP lett előszedve, informatikus barát által, aki sok b*szakodás után végre valami agyafúrt módon felrakta.
Videókat lejátszik, de amint akármilyen játékot akarok futtatni, beakad, van hogy kékhalál, de van hogy lefagy az egész mise.
A gép egy Acer espire 5720ZG, Intel pentium T2330 (1,6 GHz, dual-core) 2 GB ddr2 ram,és egy nvidia geforce 8400 videokártya 256 mb.
Ne haragudjatok a borzalmasan szakmaiatlanságomért, és előre köszi ha akárki akármilyen okos tanácsot tud adni hogy miért van, mit tudok csinálni, mi van.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- További aktív témák...
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx