- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
-
ULPIUS
őstag
Win 10 telepites utan megoldodott az usb problema, osszes mukodik szepen es persze nem is kellett kezzel drivereket telepiteni! Egy angol nyelu forumon talaltam erre vonatkozo ködös infokat, h ezen a laptopon tenyleg a win 7 miatt nem mukodnek az usb-k...nevetseges de ez van
most mar legalabb jo.
Koszi a segitseget azert megegyszer! -
ULPIUS
őstag
A bios-ba mely billentyukkel szokas belepni?( asztali gepemen talan F2) Nem ir ki semmit ez a fos, ad egy acer logot aztan mar windows betoltese...
Most amugy aktivaltam a windowst win7 loaderrel, most mar aktiv, "tiszta"
A driverek kozul melyek kezelik az usb-t? Mert acer honlapjan csak , bluetooth, chipset, vga, audio, lan, wifi ilyesmi van.Az eszkozkezeloben pedig ilyen jelensegek annak.
-
ULPIUS
őstag
Tényleg de okos vagy!
nekem asztali gépem van, abba simán bedugok mégy egy sata-t, de amugy sata dokkolóm is van csak én annyira asztaliban gondolkodok, h eszembe se jutott szétszedni a laptopot
A win 10et dvdről próbáltam telepíteni, működő win alatt, szóval a bekapcsolt gépbe beraktam egy ncore-ról szedett win 10es iso-t, amit lemezképíróval kiírtam egy dvd-re. Az usb hiba miatt meg se próbáltam pendriveról bootolni. Ha beledugok egy pendrive-ot, usb kártyaolvasót, el se kezd világítani, szóval azt gondoltam teljesen süketek az usb portok, tehát bootolni se tudnék. -
ULPIUS
őstag
Sziasztok!
Van a családban egy Acer Aspire ES1-531 laptop.
A hiba következő: egyetlen usb bement se működik rajta. minden drivert újratelepítettem, letöltöttem, kipróbáltam az Acer honlapjáról. Nem segített. Minden más tökéletesen működik. Egy kalóz win 7 x64 ultimate van rajta, nincs aktiválva. Egy activátorral már besz0pt@m rá egy jó kis vírust is, nem akarok ezzel vesződni.(de az usb természetesen már a vírus előtt se ment) Próbáltam rátenni win 10et, de ugyebár serialt kért, felismerte, hogy a gép nincs aktiválva, a telepítési folyamat így megszakadt.
Pl Win 7 teljes újratelepítés, minden adat törlésével megoldaná a problémát szerintetek? Ezzel csak az a baj, hogy az adatmentés csak dvd-el lehetséges innentől kezdve, ill. a win telepítés szintén... 2017 van basszus, ne márvan rajta vagy 150 GB fontos doku, fotók, videók stb. Bele se merek gondolni ezt mennyi idő lesz kiírni,ill. hány db dvd...
Szerintetek van más megoldás mint win újratelpítés? mert ha működne legalább egy usb akkor, gyorsan lehúznám az anyagot usb 3-as külső vinyóra aztán törölném az egész gépet píbe és mehet rá egy win 10.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Videó stream letöltése
- Elektromos autók - motorok
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Jogász topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Eladó MacBook Pro TouchBar (FLEXGATE!)
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest