- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgymisi
tag
válasz
kreten67 #11787 üzenetére
Szerencsere a laptop a lemez meghajto feloli oldalan fekudt a taskaban. Bekapcsoltam annyira hogy kidobja a meghajtot. Aztan akksi ki. Az olvasofej sem lett.vizes. Korulbelul 3centi vastagon erte atfolyo viz a muanyagot. Ezen kivul a laptop szerintem tenyleg lezart reszeit probaltam megtisztitani, kikapcsolt allapotaban. Rosszul esett amit irtal bar nincs mit magyarazkodni. Utana 2 napig szaradt. Ezert nemertem hisz olvastam mas topikban higy van aki evente szetszedi es elmossa a laptopjat. Persze proci ventik nem.
Na mimdegy. Balfasz voltam. Mostmar tudpm. Azert ne ezt ne ugy kepzeld el hogy beasztattam vagy melytemgeri buvarlecket adtam neki.
-
mrgymisi
tag
Sziasztok!
3 eves Lenovo G550-em megbetegedett a heten. A taskamban szallitmanyoztam az eszkout, amikoron sajnalatos modon belefojt az ebedem. Fozelek. Ragados suru mindem rest kitolto trutyi. Csap ala tartottam a laptop azon reszeit amirol megvoltam gyozodve nem fog befolyni a viz. Akksit kivettem egybol. A muvelet utan, szinte egybol bekapcsoltam hiszen "belul nem lett vizes" ugy tunik a fizika jobb volt nalam. Eloszor bekapcsolt, halozatrol mukodtettem. Aztan kikapcsoltam had szaradjon. 2napig nem bantottam. Akku vissza, halozatra fel, bekapcs. Kijelzo furcsan ciselkedett lattam higy nathas, de eszhez tert a gep. Facebook a bongeszoben. Skype, megy minden mint mindig. Nezzuk terheles alatt. League of Legends, start. A jatel elindul, pittyen (azt mondja akksi lemerult) pirosan felvillant a led mint ilyenkor mindig, kikapcs. Azotaha megnyomom a powwer gombpt felvillan a tap visszajelzo led, a power visszajelzo led. Ventillator nem porog fel, proci visszajelzo led nem villagit. Csak az elobb emlitettket led. Semmmi hang semmi mukodes. Aztan elalszik a ket led. Nem mukodik
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Asus laptop! Használt netezèsre tökèletes ppt stb...
- DELL XPS 9550
- HP ProBook 650 G4, 15,6" FHD IPS , I7-8650U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, LTE, W11, Számla, 1 év garanci
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest