- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DamonJay
csendes tag
válasz
cod2gamer #12196 üzenetére
Szia,
az eszközkezelőben más néven sem ismeri fel az AMD kártyát? Volt már rá példa nekem, hogy az AMD telepítő nem telepítette fel a drivert , végigment de a driver nem települt fel. Ezért manuálisan az eszközkezelőben telepítettem a drivert hozzá, kijelölve azt a mappát ahová kicsomagolta a saját telepítője a fájlokat. (alapértelmezett hely: C/ AMD / AMD Catalyst.../Packages/ Drivers....). Viszont ha fizikailag nem látja az eszközkezelő a dedikált vga kártyát akkor passz. -
DamonJay
csendes tag
Sziasztok,
egy Asus N73JF laptoppal küszküdöm egy ideje és a kérdésem az lenne, hogy esetleg találkozott-e már valaki ilyennel? :
- 8.1 U1 wint használok (x64) és legtöbbször windows update után(de nem csak akkor) a következő indításkor miután betöltődött minden progi lefagy a win, se kép se hang, és hiába indítom újra ezután már minden indítás után pár másodpercet követően ugyanúgy megfagy. Rájöttem, hogyha bios-ból easy flashel ugyanazt a verziójú(ez a legújabb) biost újraflashelem, egy ideig megszűnik a gond és megy rendesen minden. De csak pár indítás erejéig.
A következőkkel próbálkoztam:
- próbáltam újratelepíteni a windowst- egy idő után ismét jelentkezik a gond
- driver kereső progikkal próbáltam újabb drivereket keresni de semmi változás
- vírusírtót váltottam
- beállítottam, hogy a win update bios flash után ne szedjen automatikusan drivereket, de semmi javulásEsetleg van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond? Esetleg hogyan lehetne kideríteni, hogy melyik driver a ludas? Előre is köszönöm.
-
DamonJay
csendes tag
válasz
kreten67 #9569 üzenetére
Először is köszi a választ. A kép olyan szinten ment el h kifehéredett. Ha minden igaz ccfl-es ez a noti. Az LCD panel-t ha megrendelem valahonnan az pontosan mit tartalmaz? Mert a mostani panel hátán alul 5 cm-es szélességben helyezkedik el az egész elektronika. Sajnálom, hogy ennyire favágó módon fogalmazok, nem igazán értek a hardware részhez....
-
DamonJay
csendes tag
Az én barátnőm Compaq 610-ese is szervízre szorul. Nálunk olyan probléma adódott, hogy eleinte a kijelző hajtogatás után a kép elment és ha eltaláltál 1 bizonyos pozíciót minden ment tovább. Egyre inkább nehéz volt eltalálni azt a pontot amikor bejött a kép. Elvittük szervízbe, ott 1 nap után hívtak,hogy megvan, állítólag sikerült megforrasztani az lcd kábelt. 2 napig működött minden aztán ismét a régi. Rendeltem lcd kábelt, és a HP szervízkönyv alapján már jómagam cseréltem ki azt, persze a régin forrasztásnak nyoma sem volt. Csere után semmi változás . Rájöttem hogy ha az ellentétes sarkaknál megfeszítem a kijelzőt akkor a kép bejön. Nem találtam sehol sem szemmel látható kontakt hibát. Van valami ötletetek ,hogy mivel lehet a gond? Inverter csere? esetleg teljes display panel csere?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Asztalos klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Dell Latitude 3510, 15,6" FHD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Magyar bill, W11
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest