Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
Ilyen még nem volt. (noti, win7,ssd,i5-3320m,intelhd4000,4gb ram).
Eddig minden rendben volt, böngészek csak 2 fülön az internet explorerben, egyik fülre rá akartam menni vagy bezárni már nem tudom pontosan és az egér kurzor belassult kb. 2-3mp-re.
Ez micsoda volt? -
Ice&Lime
veterán
Ha odateszem a fülemet ahol van a laptopban a proci, hallok apró éles folyamatos sistergéses sercegéses hangot. Még nem figyeltem fel rá, hogy ilyen lenne, eddig nem volt ilyen fajta hangja. (Tudom hogy a proci adja ki, mert a ventit letőttem az nem ment közben, winyó meg nem az, mert ssd van benne és ahoz is odatettem a fülem, nem abból jön az a hang, pontosan a prociból jön.) Valaki megtudja mondani mi ez a hang a prociból? (Ha winyó lenne benne nem tűnt volna fel mert annak van valami hasonló hangja legalábbis a w.d.-nek biztosan.)
-
Ice&Lime
veterán
tudja valaki hogyan csinálják a szervizesek hp probook 6465nél a touchpad cserét?
érdekelne hogy hogyan és mennyire szedik szét a gépet?
ha valaki tudja konkrétan légyszi írjon egy prv-t! -
Ice&Lime
veterán
sziasztok!
érdekelne egy jelenség a touchpaddal kapcsolatban.
most hp probook 6465b-m van, előtte dell inspiron n5110-em volt és a jelenség meglepő modon ugyan az, nem hiszem el....
ahogy a touchpad-en viszem az ujjam szépen é-ny,d-ny,d-k,é-k irányba mintha hullámozna(vagy piciket ugrálna) a kurzor mozgatás közben.
synaptics driver van fent, majd leszedtem, anélkül is ugyan az, majd ismét sinaptics driver hp honlapról, majd sinaptics honlapról, de ugyan az a jelenség.
már volt fent egyébként xp is és most 7 van, de ugyan az.
szóval működik, de sréhen víve hullámzik. nem értem én ezt.
meg ettől függetlenül a dell-emmel is ugyan ez volt, pedig semmi közük egymáshoz.
tud valaki erre valami értelmeset, okosat mondani? -
Ice&Lime
veterán
mi van akkor, ha az egyik gomb a billentyűn van hogy beragad és picit recseg?
eltört valami benne vagy alatta? -
Ice&Lime
veterán
Sziasztok.
Van egy laptopom.Ha jól tudom ez a wifi kártya benne.(remélem jól tudom)
Ahogy ráteszem a cpu hőpipa fedőre a kezem, érzem hogy még a cpu rész is langyosabb, mint ez. Ahogy ráteszem a kezemet a wifi karira forró. Ez miért van, normális ez?
(és van valami progi ami a wifi hőfokát kijelzi úgy mint a cpu-ét meg a winyó-ét?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD 15,4" kijelző i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- HP ENVY 17,3" 4k UHD IPS notebook - Core i7-1165G7, 16GB, 1TB SSD
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest