- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
olahmate1991
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Magyarországon vásárolt notebook kereskedésben egy Lenovo G580 típusú gép. Amire 2 év garancia van. 2014.10.26-án jár le. A mai nap folyamán, kivettem a táskájából és indításkor egy kattanás hallatszott, ami a laptop bal oldala felől volt hallható. Pont a hűtőventilátortól, majd indítás követően azt tapasztaltam, hogy a hűtő csak alapjáraton pörög. Nem emeli a fordulatszámot ha nő a hőmérséklet. Kikapcsoltam, majd ekkor érzékeltem, hogy ha megrázom, akkor valamilyen alkatrész kopog, csörög benne. Szerintetek ezt garanciálisan lehet javítani? Hiszen nem saját hibámból okoztam!Különböző programokkal is próbáltam fan speedet állítani, de még azok sem érzékelik, mintha nem is lenne benne. Nem tudom, hogyan orvosolhatnám a gondot :S
-
olahmate1991
tag
sziasztok!
egy olyan kérdésem lenne, hogy Lenovo Y510p i7 750m SLI-ben, bekapcsoltam a sli támogatást. Érdekes módon a World of Warcraft 1 kártyával full graffon megse akadt, semmi. Átnyomtam két kártyára, lecsökkent az fps és most már néha meg is akad. Tudom, hogy nem mindegyik játék szereti a két kártyát. Viszont a bf4 nagyon jól megy két kártyával. Windows 8.1-et használok!
Most csinálok egy techpowerup gpu scannelést, mert aggasz a hőfok, és 5 napos a gép. 90 fok fölé is megy, majdnem már kezd forró lenne a helyzet.
Sőt bf4 sliben 100fok körül karcol, normális????
-
olahmate1991
tag
Sziasztok! Tegnap érkezett újonnan egy Lenovo Y510P típusú notebook.
Rá is telepítettem a windows 8.1-es rendszert, ami az előző laptopomon tökéletesen működött.
A következő a problémám:Feltettem minden drivert, lefrissítettem a 8.1-et majd aktiváltam.
Ezek után frissítettem a legújabb nvidia vga drivert, ami a 311.93.Gép restart, 3x. Ezek után sem oldódott meg a problémám, valamint a cleartype is be- ill kikapcsolva. Szöveg beállítások megnézve.
Valami módon a betűk homályosak, de nem mindegyik programnál. Például a google chromba homályos a betű, egyes setupoknál az ablakban szintén homályosak a szövegek, mellékelek képeket, bár az annyira nem tükrözi a problémám, ugyanis kiélesíti :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Magisk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- iPhone topik
- További aktív témák...
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged