Új hozzászólás Aktív témák
-
szimpláncsak
tag
Megpróbáltam Ubuntu-val indítani és így elindul, szóval hardveres hiba szerintem így kizárható. De akkor mi baja lehet, hogy a win7-tel nem akar indulni?
-
szimpláncsak
tag
Sziasztok!
Egy HP 6910p notiról lenne szó. Egyik napról a másikra hirtelen fagyásokat produkált, amiket eleinte újraindítással meg lehetett oldani, de aztán az egyik fagyás után már a jelszó kéréséig sem jutott el a gép, hanem csak folyamatosan forog a karika, aztán semmi. Gondoltam újra teszem a Win7-t hátha megoldja. Szépen újra is települt, majd újraindítás és megint a jelszó kérése előtt csak töltődik. Megpróbáltam egy másik Win 7 telepítőt, azzal meg már el sem jutott a telepítésig. Odaáig jut, hogy "A telepítő indul" majd semmi, csak úgy tesz mintha töltene. Mi lehet a gond? -
szimpláncsak
tag
Sziasztok!
Nekem egy Fujitsu-Siemes Li2727-es notebook-om van, ami körülbelül 4 éves már és egyetlen hibája, hogy bekapcsoláskor vibrál a kijelzője, ami kb 5 perc múlva megszűnik. Érdekes módon akkor is megszűnik általában, ha lehajtom a kijelzőt (ilyenkor úgy van beállítva, hogy készenlétbe helyezi magát) majd visszahajtom. Amúgy más baja nincs, halk, jól hűt stb. Csak ez elég idegesítő. Ahogy olvasgattam inverter hibája lehet, de hátha van más megoldás is.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest